Maksutavan vahvistaminen Google Wallet ‐sovelluksessa

Kun olet lisännyt maksutavan, sinua saatetaan pyytää vahvistamaan se. Tämä vaihe auttaa Google Walletia ja pankkia suojaamaan tiliäsi. Pankistasi riippuen valittavissasi on jokin tai jotkin seuraavista vaihtoehdoista. Vahvistuskoodin toimittaa pankki, ei Google Wallet.

Vinkki: Jotta voit saada koodin, varmista, että pankilla on voimassa oleva puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi.

Näin vahvistat maksutavan

Tärkeää: Kaikki tavat eivät välttämättä ole käytettävissä maassasi tai alueellasi.

Voit vahvistaa maksutapasi useilla eri tavoilla. Valitse tili, jota haluat käyttää. Kun saat koodin, lisää se Google Wallet ‐sovellukseen. Jos koodi ei toimi tai sitä ei voi lisätä, alla on ohjeita yleisten ongelmien korjaamiseen.

Sähköpostilla tai tekstiviestillä

Kun käytät tätä vahvistustapaa, pankkisi lähettää sinulle vahvistuskoodin muutaman minuutin kuluessa. Jos et saa sitä, valitse Pyydä uusi sähköposti tai Pyydä uusi tekstiviesti. Jos ongelma ei ratkea, ota yhteyttä pankkiisi.

Puhelimella

Voit soittaa suoraan pankkiisi ja pyytää vahvistuskoodia. Joillekin pankeille voi jättää soittopyynnön Google Walletin kautta.

Pankkisovelluksella tai pankin verkkosivustolla

1. Napauta Valitse vahvistustapa ‐näytön alareunassa Lisää vaihtoehtoja.
  2. Valitse Kirjaudu sisään pankin sovellukseen tai Kirjaudu sisään pankin verkkosivustolle.
  3. Kirjaudu pankin sovellukseen tai verkkosivustolle seuraamalla ohjeita.

Vinkki: Jos sinulla ei ole pankkisovellusta ja valitset tämän vaihtoehdon, sinua saatetaan pyytää asentamaan sovellus ja palaamaan sitten Google Walletiin.

Väliaikaisella talletuksella

1. Napauta Valitse vahvistustapa ‐näytön alareunasta Lisää vaihtoehtoja.
  2. Valitse Valtuutuskoodi pankkitilin tiliotteelle.
  3. Näet tiliotteellasi pienen väliaikaisen talletuksen, joka sisältää kuusinumeroisen koodin. Väliaikaisen talletuksen näkymiseen voi mennä 30 minuuttia.
  4. Lisää vahvistuskoodi Google Wallet ‐sovellukseen.

Vinkki: Voit saada talletuksesta ilmoituksen esimerkiksi tekstiviestillä tai sähköpostilla. Talletus poistetaan tililtäsi veloituksena.

Korjaa ongelmia

Etkö saanut koodia?

1. Varmista että valitsit oikean puhelinnumeron, sähköpostiosoitteen, sovelluksen tai pankkitilin. Sen tulee vastata niitä tietoja, jotka pankilla on sinusta.
  2. Tarkista, että laitteessasi on datayhteys.
  3. Pyydä uusi koodi. Valitse jokin seuraavista vaihtoehdoista valitsemasi vahvistustavan mukaan:
    • Pyydä uusi sähköposti
    • Pyydä uusi tekstiviesti
    • Pyydä uusi puhelu
  4. Jos et edelleenkään saa koodia, valitse toinen vahvistustapa ja yritä uudelleen.
  5. Jos mikään näistä tavoista ei toimi, soita pankkiisi.

Koodi ei toimi

1. Tarkista, että olet lisännyt oikean koodin.
  2. Pyydä uusi koodi. Valitse jokin seuraavista vaihtoehdoista valitsemasi vahvistustavan mukaan:
    • Pyydä uusi sähköposti
    • Pyydä uusi tekstiviesti
    • Pyydä uusi puhelu
  3. Valitse toinen vahvistustapa ja yritä uudelleen.
  4. Jos koodi ei edelleenkään toimi, soita pankkiisi.

Tarvitsetko vielä apua?

Jos sinulla on edelleen ongelmia tai kysyttävää, voit kysyä yhteisöltä tai ottaa yhteyttä meihin.