Verificer din betalingsmetode i Google Wallet-appen

Når du har tilføjet en betalingsmetode, kan du blive bedt om at verificere den. Dette trin hjælper Google Wallet og din bank med at beskytte din konto. Afhængigt af din bank kan du vælge mellem følgende muligheder. Din bekræftelseskode kommer fra din bank, ikke fra Google Wallet.

Tip! For at få koden skal du sørge for, at din bank har dit nuværende telefonnummer og din mailadresse.

Sådan kan du verificere

Vigtigt! Nogle metoder er muligvis ikke tilgængelige i dit land eller din region.

Du kan verificere din betalingsmetode på flere måder. Vælg den, du vil bruge. Når du har fået din kode, skal du indtaste den i Google Wallet-appen. Hvis koden ikke virker, eller hvis du ikke kan finde koden, kan du se nedenfor, hvordan du løser almindelige problemer.

Med mail eller sms

Når du bekræfter på denne måde, sender din bank dig en bekræftelseskode inden for få minutter. Hvis du ikke modtager en mail, kan du trykke på Få tilsendt en ny mail eller Få tilsendt en ny sms. Kontakt din bank, hvis du fortsat har problemer.

Med telefonopkald

Du kan ringe direkte til din bank for at få en bekræftelseskode. Hos nogle banker kan du anmode om et opkald via Google Wallet.

Med bankens app eller website

1. Tryk på Flere valgmuligheder nederst på skærmen "Vælg, hvordan du vil bekræfte".
  2. Vælg Log ind på bankens app eller Log ind på bankens website.
  3. Følg vejledningen på skærmen for at logge ind i din banks app eller website.

Tip! Hvis du ikke har bankens app, og du vælger denne mulighed, kan du blive bedt om at installere den og derefter vende tilbage til Google Wallet.

Med midlertidig indbetaling

1. Tryk på Flere muligheder nederst på skærmen "Vælg, hvordan du vil bekræfte".
  2. Vælg Send en godkendelseskode til dit kontoudtog.
  3. Du modtager en lille, midlertidig debitering på dit kontoudtog, som indeholder en 6-cifret kode. Det kan tage op til 30 minutter, før denne midlertidige debitering vises.
  4. Angiv bekræftelseskoden i Google Wallet-appen.

Tip! Du får måske besked om indbetalingen via sms eller mail. Indbetalingen er fjernet fra din konto som en debitering.

Løs problemer

Har du ikke modtaget en kode?

1. Sørg for, at du vælger det rigtige telefonnummer eller den rigtige mailadresse, app eller bankkonto som din bekræftelsesmetode. Den skal stemme overens med de oplysninger, din bank har om dig.
  2. Tjek, at din enhed har et signal.
  3. Anmod om en ny kode. Baseret på den bekræftelsesmetode, du har valgt, skal du trykke på:
    • Få tilsendt en ny mail
    • Få tilsendt en ny sms
    • Få et nyt telefonopkald
  4. Hvis du stadig ikke modtager din kode, skal du vælge en anden bekræftelsesmetode og prøve igen.
  5. Hvis disse metoder ikke virker, skal du ringe til din bank.

Koden virker ikke

1. Tjek, at du har angivet den korrekte kode.
  2. Anmod om en ny kode. Baseret på den bekræftelsesmetode, du har valgt, skal du trykke på:
    • Få tilsendt en ny mail
    • Få tilsendt en ny sms
    • Få et nyt telefonopkald
  3. Vælg en anden bekræftelsesmetode, og prøv igen.
  4. Hvis din kode stadig ikke virker, skal du ringe til din bank.

Har du brug for mere hjælp?

Hvis du stadig har problemer eller spørgsmål, kan du stille spørgsmål i hjælpeforummet eller kontakte os.