Verificar una forma de pagament a l'aplicació Google Wallet

Un cop hagis afegit una forma de pagament, és possible que se't demani que la verifiquis. Aquest pas ajuda Google Wallet i el banc a protegir el teu compte. En funció del banc, pots triar entre les opcions següents. El codi de verificació l'envia el teu banc, no Google Wallet.

Consell: per obtenir el codi, assegura't que el banc tingui el teu telèfon i la teva adreça electrònica actuals.

Com es pot verificar

Important: és possible que alguns mètodes no estiguin disponibles al teu país o regió.

Hi ha diverses opcions per verificar la teva forma de pagament. Tria la que vulguis utilitzar. Quan hagis rebut el codi, introdueix-lo a l'aplicació Google Wallet. Si el codi no funciona o no hi ha cap lloc on introduir-lo, consulta la secció de més avall per saber com pots corregir problemes habituals.

Per correu electrònic o missatge de text

Si verifiques la forma de pagament d'aquesta manera, el banc t'enviarà un codi de verificació al cap d'uns quants minuts. Si no en reps cap, toca Vull rebre un altre correu electrònic o Vull rebre un altre missatge de text. Si continues tenint problemes, contacta amb el teu banc.

Per telèfon

Pots trucar directament al banc per obtenir un codi de verificació. En el cas d'alguns bancs, pots sol·licitar que et truquin des de Google Wallet.

Mitjançant l'aplicació o el lloc web del banc

1. A la part inferior de la pantalla "Tria un mètode de verificació", toca Més opcions.
  2. Selecciona Inicia la sessió a l'aplicació del banc o Inicia la sessió al lloc web del banc.
  3. Segueix les instruccions en pantalla per iniciar la sessió a l'aplicació o al lloc web del teu banc.

Consell: si no tens l'aplicació del banc i tries aquesta opció, és possible que se't demani que la instal·lis i després tornis a Google Wallet.

Mitjançant un ingrés temporal

1. A la part inferior de la pantalla "Tria un mètode de verificació", toca Més opcions.
  2. Selecciona Envia un codi d'autorització al teu extracte bancari.
  3. Rebràs un petit càrrec temporal a l'extracte bancari que conté un codi de 6 dígits. Aquest càrrec temporal pot tardar fins a 30 minuts a aparèixer.
  4. A l'aplicació Google Wallet, introdueix el codi de verificació.

Consell: és possible que rebis un avís sobre l'ingrés, com ara un missatge de text o un correu electrònic. L'ingrés se suprimeix del teu compte com a dèbit.

Corregir problemes

No has rebut cap codi?

1. Comprova que hagis seleccionat el número de telèfon, l'adreça electrònica, l'aplicació o el compte bancari correctes per al teu mètode de verificació. Ha de coincidir amb la informació que té el teu banc.
  2. Comprova que el dispositiu tingui senyal.
  3. Sol·licita un altre codi. En funció del mètode de verificació que hagis triat, toca:
    • Vull rebre un altre correu electrònic
    • Vull rebre un altre missatge de text
    • Vull rebre una altra trucada
  4. Si continues sense rebre el codi, selecciona un altre mètode de verificació i torna-ho a provar.
  5. Si aquests mètodes no funcionen, truca al teu banc.

El codi no funciona

1. Comprova que hagis introduït el codi correcte.
  2. Sol·licita un altre codi. En funció del mètode de verificació que hagis triat, toca:
    • Vull rebre un altre correu electrònic
    • Vull rebre un altre missatge de text
    • Vull rebre una altra trucada
  3. Selecciona un altre mètode de verificació i torna-ho a provar.
  4. Si el codi continua sense funcionar, truca al teu banc.

Necessites més ajuda?

Si continues tenint problemes o si tens cap dubte, pots preguntar a la comunitat o contactar amb nosaltres.