PayPalin lisääminen (vain Yhdysvallat ja Saksa)

Yhdysvalloissa ja Saksassa voit lisätä PayPalin maksutavaksi Google Walletiin. PayPalilla voi maksaa valikoituja Google-tuotteita sitä tukevissa kaupoissa, sovelluksissa ja sivustoilla.

Lisää PayPal-tili

1. Avaa Google Pay ‑sovellus puhelimellasi.
  2. Valitse alareunasta Lisää Walletiin.
  3. Valitse Maksukortti.
  4. Valitse PayPal.
  5. Linkitä PayPal-tilisi näytön ohjeiden mukaan.

PayPal-saldoasi lisätään automaattisesti

Jos PayPal-saldosi kuluu loppuun, sitä lisätään PayPal-tiliisi yhdistetyltä debit-kortilta tai pankkitililtä. Saldoa lisätään oletusarvoisesti 10 USD:n erissä.

Jos ostoksen hinta on suurempi kuin käytettävissä oleva saldo, PayPal-saldoa lisätään vastaavasti.

Muuta saldon lisäyserää tai ota automaattinen lisäys pois päältä Google Payssa:

1. Mene osoitteeseen paypal.com.
  2. Kirjaudu tilillesi.
  3. Valitse PayPal-saldon vierestä Lisää ja sitten Automaattinen saldon lisäys.
  4. Tällä näytöllä voit
    • laittaa automaattisen saldon lisäyksen päälle tai pois päältä
    • muuttaa saldon lisäyserää
    • muuttaa saldon lisäykseen käytettävää maksutapaa.

Vinkki: Jos laitat automaattisen saldon lisäämisen pois päältä, sellaiset Google Pay ‐tapahtumat, joihin PayPal Cash- tai PayPal Cash Plus ‐saldo ei riitä, hylätään jatkossa. Lisätietoja on PayPalin verkkosivustolla.

PayPalin PIN-koodi

Joissakin kaupoissa ja verkkosivustoilla sinulta voidaan pyytää PayPalin PIN-koodia. Oletusarvoinen PIN-koodisi on virtuaalisen korttinumerosi neljä viimeistä numeroa. Lue ohjeet PayPalin PIN-koodin vaihtamiseen.

Poista PayPal-tili

1. Avaa Google Pay ‑sovellus puhelimellasi.
  2. Pyyhkäise sovelluksen yläosassa vasemmalle, kunnes löydät PayPal-tilisi.
  3. Napauta PayPal-tiliä.
  4. Napauta oikeasta yläreunasta Lisää ja sitten Poista maksutapa.

Näin tietosi jaetaan PayPalille

Kun lisäät PayPalin maksutavaksi, Google ja PayPal jakavat tietoja keskenään.

• Google jakaa PayPalille seuraavat tiedot:
    • nimi
    • sähköposti
    • puhelinnumero
    • IP-osoite
    • laitteen tiedot, kuten malli, tunniste, käyttöjärjestelmä ja verkko-operaattori
    • profiilikuva
    • sijainnin tilannekuva käyttöönoton aikana
    • Google-tilin tietoja, kuten tilin ikä ja istunnon pituus.
  • PayPal jakaa Googlelle seuraavat tiedot:
    • nimi
    • laskutusosoite
    • puhelinnumero
    • tilin tyyppi
    • tilitapahtumat.

Tietoja jaetaan myös, kun suoritat Google Wallet ‑maksun PayPal-tilillä.

• Google jakaa PayPalille seuraavat tiedot:
    • IP-osoite
    • laitteen tiedot, kuten malli, tunniste, käyttöjärjestelmä ja verkko-operaattori.
  • PayPal jakaa Googlelle seuraavat tiedot:
    • nimi
    • maa tai alue.

Tarvitsetko vielä apua?

Jos sinulla on edelleen ongelmia tai kysyttävää, voit kysyä yhteisöltä tai ottaa yhteyttä meihin.