Tilføj PayPal (kun i USA og Tyskland)

I USA og Tyskland kan du tilføje PayPal som betalingsmetode i Google Wallet. Du kan bruge den til at betale for nogle Google-produkter i deltagende butikker, i apps og på websites.

Tilføj en PayPal-konto

1. Åbn Google Pay-appen på din telefon.
  2. Tryk på Føj til Wallet nederst på skærmen.
  3. Tryk på Betalingskort.
  4. Tryk på PayPal.
  5. Følg vejledningen på skærmen for at tilknytte din PayPal-konto.

Din PayPal-saldo genopfyldes automatisk

Når din PayPal-saldo når i bund, bliver den genopfyldt med penge fra et betalingskort eller en bankkonto, der er knyttet til din PayPal-konto. Som standard øges kontoen med 10,00 USD ad gangen.

Hvis prisen på dit køb overstiger din disponible PayPal-saldo, bliver din saldo genopfyldt, når det er nødvendigt.

Sådan ændrer du standardindstillingen for optankningsbeløb eller deaktiverer automatisk optankning for Google Pay:

1. Gå til paypal.com .
  2. Log ind på din konto.
  3. Ud for din PayPal-saldo skal du trykke eller klikke på Mere og derefter Automatisk optankning.
  4. På denne skærm kan du:
    • Slå automatisk optankning til eller fra.
    • Redigere optankningsbeløbet.
    • Skifte betalingsformen for optankning.

Tip! Hvis du deaktiverer automatisk optankning, afvises fremtidige Google Pay-transaktioner, hvis PayPal Cash- eller PayPal Cash Plus-saldoen ikke dækker købet. Du kan få flere oplysninger på PayPals website.

Find din PayPal-pinkode

Nogle butikker og websites kan bede om din PayPal-pinkode for fysiske butikker. Din standardpinkode er de sidste 4 cifre i dit virtuelle kortnummer. Se, hvordan du ændrer din PayPal-pinkode.

Fjern en PayPal-konto

1. Åbn Google Pay-appen på din telefon.
  2. Øverst skal du stryge til venstre, indtil du når din PayPal-konto.
  3. Tryk på din PayPal-konto.
  4. Øverst til højre skal du trykke på Mere og derefter Fjern betalingsmetode.

Sådan deles dine oplysninger med PayPal

Når du konfigurerer PayPal som betalingsmetode, deles data mellem Google og PayPal.

• Google deler følgende med PayPal:
    • Navn
    • Mail
    • Telefonnummer
    • IP-adresse
    • Enhedsoplysninger, f.eks. model, id, OS og netværksoperatør
    • Profilbillede
    • Øjebliksbillede af placering på konfigurationstidspunktet
    • Google-kontosignaler, f.eks. kontoens alder og sessionslængde
  • PayPal deler følgende med Google:
    • Navn
    • Faktureringsadresse
    • Telefonnummer
    • Kontotype
    • Kontoaktivitet

Data deles også, når du foretager en Google Wallet-betaling med PayPal.

• Google deler følgende med PayPal:
    • IP-adresse
    • Enhedsoplysninger, f.eks. model, id, OS og netværksoperatør
  • PayPal deler følgende med Google:
    • Navn
    • Land eller område

Har du brug for mere hjælp?

Hvis du stadig har problemer eller spørgsmål, kan du stille spørgsmål i hjælpeforummet eller kontakte os.