Afegir PayPal (només als Estats Units i a Alemanya)

Als Estats Units i a Alemanya, pots afegir PayPal com a forma de pagament a Google Wallet. Pots fer-lo servir per comprar alguns productes de Google en botigues, aplicacions i llocs web que ofereixen aquest servei.

Afegir un compte de PayPal

1. Al telèfon, obre l'aplicació Google Wallet .
  2. A la part inferior, toca Afegeix a Wallet.
  3. Toca Targeta de pagament.
  4. Toca PayPal.
  5. Per enllaçar el teu compte de PayPal, segueix les instruccions en pantalla.

El saldo de PayPal es recarrega automàticament

Quan el teu compte de PayPal es queda sense saldo, s'hi afegeixen diners d'una targeta de dèbit o d'un compte bancari que tingui associats. L'opció predeterminada és afegir diners en increments de 10 USD.

Per cobrir el cost total de la compra, si és superior al saldo disponible, el saldo de PayPal es torna a emplenar segons sigui necessari.

Per canviar l'import predeterminat de la recàrrega o desactivar la recàrrega automàtica per a Google Pay:

1. Ves a paypal.com.
  2. Inicia la sessió al teu compte.
  3. Al costat del saldo de PayPal, toca More (Més) i, a continuació, Automatic top-up (Recàrrega automàtica) o fes-hi clic.
  4. Des d'aquesta pantalla pots:
    • Activar o desactivar la recàrrega automàtica.
    • Canviar l'import de recàrrega.
    • Canviar la forma de pagament de la recàrrega.

Consell: si desactives les recàrregues automàtiques, es rebutjaran les transaccions futures de Google Pay que no tinguin prou saldo de PayPal Cash o PayPal Cash Plus. Per obtenir més informació, ves al lloc web de PayPal.

Quin és el meu PIN de PayPal?

És possible que algunes botigues i llocs web et demanin el PIN de PayPal per pagar en botigues. El PIN predeterminat són els quatre darrers dígits del número de la targeta virtual. Obtén informació sobre com pots canviar el PIN de PayPal.

Suprimir un compte de PayPal

1. Al telèfon, obre l'aplicació Google Wallet .
  2. A la part superior, llisca cap a l'esquerra fins que arribis al teu compte de PayPal.
  3. Toca el teu compte de PayPal.
  4. A la part superior dreta toca Més i, a continuació, Suprimeix la forma de pagament.

Com es comparteix la teva informació amb PayPal

Quan configures PayPal com a forma de pagament, Google i PayPal comparteixen les dades.

• Google comparteix amb PayPal les teves dades següents:
    • Nom
    • Adreça electrònica
    • Número de telèfon
    • Adreça IP
    • Informació del dispositiu, com ara el model, l'identificador, el SO i l'operador de xarxa
    • Imatge de perfil
    • Ubicació en el moment de la configuració
    • Informació del Compte de Google, com ara l'antiguitat del compte i la durada de la sessió
  • PayPal comparteix amb Google les teves dades següents:
    • Nom
    • Adreça de facturació
    • Número de telèfon
    • Tipus de compte
    • Activitat del compte

Les dades també es comparteixen quan fas un pagament de Google Wallet amb PayPal.

• Google comparteix amb PayPal les teves dades següents:
    • Adreça IP
    • Informació del dispositiu, com ara el model, l'identificador, el SO i l'operador de xarxa
  • PayPal comparteix amb Google les teves dades següents:
    • Nom
    • País o regió

Necessites més ajuda?

Si continues tenint problemes o si tens cap dubte, pots preguntar a la comunitat o contactar amb nosaltres.