Legg til PayPal (bare i USA og Tyskland)

I USA og Tyskland er det mulig å legge til PayPal som betalingsmåte i Google Wallet.

Viktig:

• Fra og med 22. juli 2024 kan du ikke lenger betale med den tilknyttede PayPal-kontoen din når du betaler på nettet via Google Pay-knappen.
  • Du kan fortsatt bruke tilknyttede kreditt- eller debetkort, inkludert PayPal-kort.
  • For å fortsette å betale trygt og sømløst på nettet med Google Pay-knappen må du legge til minst ett kort i Google-kontoen din. Finn ut hvordan du administrerer betalingsmåter som er lagt til i Google Wallet-appen.
  • Hvis du har konfigurert gjentakende betalinger eller abonnementer som ikke er fra Google, med den tilknyttede PayPal-kontoen din, må du oppdatere betalingsmåten din hos disse bedriftene så snart som mulig for å unngå problemer.

Legg til en PayPal-konto

1. Åpne Google Wallet-appen på telefonen .
  2. Trykk på Legg til i Wallet nederst.
  3. Trykk på Betalingskort.
  4. Trykk på PayPal.
  5. Følg veiledningen på skjermen for å tilknytte PayPal-kontoen din.

Før du foretar en transaksjon, må du sørge for å ha dekning på PayPal-saldokontoen.

Du kan sette inn penger på PayPal-saldokontoen på flere måter:

Finn PIN-koden din for PayPal

I enkelte butikker og på enkelte nettsteder kan du bli bedt om PIN-koden for kjøp i butikk med PayPal. Standard-PIN-koden er de siste 4 sifrene i det virtuelle kortnummeret ditt. Finn ut hvordan du endrer PIN-koden din for PayPal.

Fjern en PayPal-konto

1. Åpne Google Wallet-appen på telefonen .
  2. Sveip til venstre øverst på skjermen til du kommer til PayPal-kontoen din.
  3. Trykk på PayPal-kontoen.
  4. Øverst til høyre trykker du på Mer og så Fjern betalingsmåten.

Slik deles informasjonen din med PayPal

Når du konfigurerer PayPal som betalingsmåte, deles data mellom Google og PayPal.

• Google deler følgende opplysninger om deg med PayPal:
    • navn
    • e-postadresse
    • telefonnummer
    • IP-adresse
    • enhetsinformasjon, for eksempel modell, identifikator, OS og nettverksoperatør
    • profilbilde
    • øyeblikksbilde av posisjonen din under konfigureringen
    • Google-kontosignaler, for eksempel kontoalder og øktvarighet
  • PayPal deler følgende opplysninger om deg med Google
    • navn
    • faktureringsadresse
    • telefonnummer
    • kontotype
    • kontoaktivitet

Det deles også data når du foretar en Google Wallet-betaling med PayPal.

• Google deler følgende opplysninger om deg med PayPal:
    • IP-adresse
    • enhetsinformasjon, for eksempel modell, identifikator, OS og nettverksoperatør
  • PayPal deler følgende opplysninger om deg med Google
    • navn
    • Land eller region