Find aktivitet for dine kort i Google Wallet-appen

Vigtigt! Du kan først finde transaktioner, når du har føjet et kort til Google Wallet. Tjek dine kontoudtog for at se en komplet historik over transaktioner for dine betalingskort.

Du kan finde en liste over tidligere transaktioner og aktivitet for betalingskort, som du har føjet til Google Wallet.

Aktivitetsoplysninger for kontaktløse betalinger

Find aktivitet

Kun American Express (USA): Du kan se en komplet historik over transaktioner og oplysninger ved at tjekke dine kontoudtog eller ved at gå til American Express-appen.

Sådan finder du aktivitet for et kort:

1. Åbn Google Wallet-appen .
  2. Du skal muligvis stryge til venstre for at finde det kort, du vil se aktivitet for.
  3. Hold dit kort op mod enheden.
  4. Nederst skal du trykke på Oplysninger og derefter Aktivitet.
  5. Du finder din seneste handling eller transaktion øverst. Rul op for at finde al tilgængelig aktivitet.

Tip! Hvis du fjerner et kort, mister du din aktivitetshistorik.

Transaktionsoplysninger

Når du trykker for at betale med Google Wallet, får du en notifikation om, at du har en ny transaktion. Tryk på notifikationen for at se transaktionsoplysningerne.

Sådan finder du tidligere transaktionsoplysninger:

1. Tryk på det kort, du vil finde transaktioner for.
  2. Tryk på Aktivitet øverst til højre.
  3. Find transaktionen, og tryk på den for at få oplysninger om den.

Sådan slår du notifikationer om køb til eller fra:

1. Åbn Google Wallet-appen .
  2. Øverst til højre skal du trykke på dit profilbillede eller din konto og derefter Indstillinger for Wallet Settings.
  3. Aktivér eller deaktiver notifikationer om køb.

Tips!

• Du kan finde lokationsoplysninger for dine tidligere transaktioner ved at aktivere Personlig tilpasning i Google Pay.
    1. Åbn Google Wallet-appen.
    2. Øverst til højre skal du trykke på dit profilbillede eller din konto og derefter Dine data i Wallet og derefter Administrer betalingsdata.
    3. Aktivér Personlig tilpasning i Google Pay.
  • Du kan se transaktioner på Google Wallet-websitet.