Administrer betalingsmåter som er lagt til i Google Wallet-appen

Du kan oppdatere, endre rekkefølgen på, fjerne eller gi kallenavn til debetkort, kredittkort og andre betalingsmåter du har lagt til i Google Wallet.

Rediger betalingsmåter

Du kan ikke redigere betalingsmåter i Google Wallet-appen, men du kan gjøre det på nettet.

Du kan redigere utløpsdatoen, kortverifiseringskoden (CVC), navnet på kontoen eller adressen din. Hvis du ikke får oppdatert navnet eller adressen, kan du kontakte brukerstøtten.

1. Go to wallet.google.com.
  2. Click Payment methods.
  3. Choose the payment method that you want to update.
  4. Click Edit.

Tips: For å oppdatere utløpsdatoen eller verifiseringskoden for et utløpt kort, klikk på «Rett opp» ved siden av kortet. Deretter skriver du inn måned (MM), år (ÅÅ) og verifiseringskoden.

Learn how to manage payment methods on the Google Wallet website.

Automatisk oppdaterte kort

Hvis et kort du har lagret i Google Wallet, utløper eller blir borte, stjålet eller ødelagt, kan banken din automatisk lage et nytt kort til deg og oppdatere kortopplysningene i appen. Når det nye kortet er lagt til i Google Wallet, kan du betale kontaktløst med det via enheten din, selv om du ikke har mottatt det fysiske kortet ennå.

Tips: For å betale på nettet må du kanskje oppdatere informasjonen i Google-kontoen din når du mottar det fysiske kortet.

Endre rekkefølgen på betalingsmåter

Slik kan du endre rekkefølgen på betalingskortene i Wallet:

1. Åpne Google Wallet-appen .
  2. Øverst på skjermen sveiper du fra høyre til venstre for å bla gjennom betalingsmåtene til du kommer til den siste.
  3. Trykk på Rediger kortrekkefølgen .
  4. For å endre rekkefølgen, trykk på et kort og dra det mens du holder det inne.
    • Kortene øverst i listen vises først i Google Wallet.

Tips: Standardbetalingsmåten din endres ikke når du endrer rekkefølgen på kortene. Finn ut hvordan du endrer standard betalingsmåte.

Fjern debet- eller kredittkort

1. Åpne Google Wallet-appen .
  2. Finn betalingsmåten du vil fjerne.
    • Hvis kortet ikke vises først, sveiper du til venstre til du finner det.
  3. Trykk på kortet.
  4. Øverst til høyre trykker du på Mer More og så Fjern betalingsmåten.

Gi betalingsmåter beskrivende navn

Ved å gi betalingskort beskrivende navn kan du enkelt identifisere dem når du kjøper noe via Chrome, på YouTube eller i Play-butikken.

1. Åpne Google Wallet-appen .
  2. Trykk på betalingsmåten du vil gi et beskrivende navn.
    • Hvis kortet ikke vises først, sveiper du til venstre til du finner det.
  3. Trykk på kortet.
  4. Trykk på Detaljer nederst på skjermen.
  5. Trykk på Legg til et kallenavn nederst.
  6. Følg veiledningen på skjermen.

Tips: Det egendefinerte navnet kan bare bestå av bokstaver og må være kortere enn 25 tegn.

Fjern beskrivende navn for betalingsmåter

1. Åpne Google Wallet-appen .
  2. Finn betalingsmåten du er ute etter.
    • Hvis kortet ikke vises først, sveiper du til venstre til du finner det.
  3. Trykk på kortet.
  4. Trykk på Detaljer nederst på skjermen.
  5. Trykk på det beskrivende navnet til betalingsmåten nederst.
  6. Slett det beskrivende navnet.
  7. Trykk på Lagre.