Gestionar les formes de pagament afegides a l'aplicació Google Wallet

Pots actualitzar, reordenar, suprimir o posar àlies a targetes de dèbit, targetes de crèdit i altres formes de pagament que hagis afegit a Google Wallet.

Editar una forma de pagament

No pots editar una forma de pagament a l'aplicació Google Wallet, però pots editar-la en línia.

Pots editar la data de caducitat, el codi de verificació de la targeta (CVC), el nom del compte o la teva adreça. Si no pots actualitzar el teu nom o la teva adreça, contacta amb el servei d'assistència.

1. Go to wallet.google.com.
  2. Click Payment methods.
  3. Choose the payment method that you want to update.
  4. Click Edit.

Consell: per actualitzar la data de caducitat o el CVC d'una targeta caducada, fes clic a l'opció Corregeix situada al costat de la targeta. A continuació, introdueix el mes (MM), l'any (AA) i el CVC.

Learn how to manage payment methods on the Google Wallet website.

Targetes actualitzades automàticament

Si has perdut una targeta desada a Google Wallet, s'ha malmès, te l'han robat, o ha caducat, és possible que el banc l'actualitzi automàticament a l'aplicació un cop hagi creat la targeta nova. Quan la targeta s'actualitza a Google Wallet, pots utilitzar-la per fer transaccions de pagament sense contacte al dispositiu, encara que no tinguis la targeta física.

Consell: per als pagaments en línia, és possible que hagis d'actualitzar la informació al teu Compte de Google quan rebis la targeta física.

Reordenar les formes de pagament

Per canviar l'ordre en què apareixen les targetes de pagament a Wallet:

1. Obre l'aplicació Google Wallet .
  2. A la part superior, llisca des de l'extrem dret de la pantalla cap a l'esquerra per desplaçar-te per les formes de pagament fins que arribis a la darrera.
  3. Toca Edita l'ordre de les targetes .
  4. Per canviar l'ordre, mantén premuda una targeta i, a continuació, arrossega-la.
    • Les targetes de la part superior de la llista apareixeran primer a Google Wallet.

Consell: la forma de pagament predeterminada no canvia quan actualitzes l'ordre de les targetes. Obtén informació sobre com pots canviar la forma de pagament predeterminada.

Suprimir una targeta de crèdit o de dèbit

1. Obre l'aplicació Google Wallet .
  2. Cerca la forma de pagament que vols suprimir.
    • Si no és la primera targeta, llisca cap a l'esquerra fins que la trobis.
  3. Toca la targeta.
  4. A la part superior dreta, toca Més More i, a continuació, Suprimeix la forma de pagament.

Afegir un àlies a una forma de pagament

Per identificar fàcilment una targeta de pagament quan facis compres a Chrome, YouTube o Play Store, pots afegir-hi un àlies.

1. Obre l'aplicació Google Wallet .
  2. Toca la forma de pagament a què vols afegir l'àlies.
    • Si no és la primera targeta, llisca cap a l'esquerra fins que la trobis.
  3. Toca la targeta.
  4. A la part inferior de la pantalla, toca Detalls.
  5. A la part inferior, toca Afegeix un àlies.
  6. Segueix les instruccions en pantalla.

Consell: el nom personalitzat només pot tenir lletres i ha de tenir menys de 25 caràcters.

Suprimir un àlies d'una forma de pagament

1. Obre l'aplicació Google Wallet .
  2. Cerca la forma de pagament que vols.
    • Si no és la primera targeta, llisca cap a l'esquerra fins que la trobis.
  3. Toca la targeta.
  4. A la part inferior de la pantalla, toca Detalls.
  5. A la part inferior, toca l'àlies de la forma de pagament.
  6. Suprimeix l'àlies de la targeta.
  7. Toca Desa.

Necessites més ajuda?

Si continues tenint problemes o si tens cap dubte, pots preguntar a la comunitat o contactar amb nosaltres.