Vahvista henkilöllisyytesi ostamista varten

Maksaminen Google Walletilla edellyttää, että laitteessasi on käytössä näytön lukitus. Sinun on myös vahvistettava henkilöllisyytesi turvallisuussyistä.

Voit vahvistaa henkilöllisyytesi Google Walletissa useilla eri tavoilla:

• PIN-koodi
  • Kuvio
  • Salasana
  • Luokan 3 biometrinen lukituksen avaus

Vinkki: Google Walletin kanssa ei voi käyttää luokan 1 tai 2 biometristä lukituksen avausta, Smart Unlockia tai koputuksella avaamista.

Näytön lukituksen asettaminen tai muokkaaminen

1. Avaa puhelimen Asetukset-sovellus.
  2. Napauta Suojaus.
  3. Napauta Näytön lukitus.
    • Jos lukitus on jo käytössä, sinun täytyy lisätä PIN-koodi, kuvio tai salasana ennen kuin voit valita uuden.
  4. Napauta vaihtoehtoa, jota haluat käyttää. Seuraa ohjeita näytöllä.

Vahvistusasetuksen laittaminen pois päältä julkista liikennettä varten

Jos haluat maksaa julkisessa liikenteessä lukitun laitteen credit- tai debit-kortilla, voit poistaa vahvistusasetuksen käytöstä:

1. Avaa Google Wallet ‑sovellus .
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta profiilikuva tai tili ja sitten Asetukset
  3. Valitse Tietosuoja-kohdasta Vahvistusasetukset ja sitten Maksut joukkoliikenteessä.
  4. Laita Vahvistus vaaditaan pois päältä.

Maksutapahtumien vahvistamisessa ilmenevien ongelmien korjaaminen

Vahvistus ei toimi
Jos haluat maksaa, varmista, että olet ottanut todennuksen käyttöön laitteellasi PIN-koodilla, kuviolla, salasanalla tai biometrisellä tunnistuksella. Voit tehdä tämän laitteen asetuksista. Aseta näytön lukitus tai muuta sitä ohjeiden mukaisesti.
Miksi minua pyydetään vahvistamaan joskus mutta ei aina?
Turvallisuussyistä maksutapojasi ei voi käyttää, ellet vahvista henkilöllisyyttäsi. Jos olet vahvistanut henkilöllisyytesi laitteellasi muutaman minuutin sisällä, sinun ei välttämättä tarvitse tehdä sitä uudelleen toista maksutapahtumaa varten. Kun vahvistus on aikakatkaistu, sinun on tehtävä vahvistus uudelleen seuraavaa maksutapahtumaa varten.

Tarvitsetko vielä apua?

Jos sinulla on edelleen ongelmia tai kysyttävää, voit kysyä yhteisöltä tai ottaa yhteyttä meihin.