Administrer data for kort og billetter

Aktivitet du utfører i Google Wallet, lagres i Google-kontoen din. Denne aktiviteten inkluderer kort og billetter du lagrer i Wallet, og hvordan du bruker dem. Du kan styre hvordan disse dataene brukes, hvilke data som lagres, og hvilke personverninnstillinger du vil slå av og på.

Om kort og billetter

Kort og billetter i Google Wallet er blant annet

• gavekort
  • reisekort
  • ombordstigningskort
  • arrangementsbilletter
  • stamkundekort
  • digitale bilnøkler
  • studentkort

Tips:

Innstillinger for kort- og billettdata

Personlig tilpasning i Google Wallet

Når denne innstillingen er slått på, kan du få tips, forslag og nyttige funksjoner i Google Wallet basert på hvordan du bruker kort og billetter. Informasjon som hva slags kort og billetter du har lagret, og hvordan du bruker dem, brukes til å gi deg en mer personlig opplevelse av Wallet.

Denne innstillingen er slått på som standard, men du kan slå den av når som helst. Hvis innstillingen er slått av, kan du fortsatt finne og bruke kort og billetter, men du får ikke en personlig tilpasset opplevelse basert på aktiviteten din.

Slik slår du denne innstillingen på eller av i appen:

1. Åpne Google Wallet-appen på telefonen .
  2. Øverst til høyre trykker du på profilbildet ditt eller kontoen din og så Dataene dine i Wallet og så Administrer data for kort og billetter.
  3. Slå Personlig tilpasning i Wallet på eller av.

Slik slår du denne innstillingen på eller av på nettstedet:

1. Gå til Google Wallet-nettstedet.
  2. Klikk på Innstillinger til venstre.
  3. Klikk på Administrer data for kort og billetter under «Data og personvern».
  4. Slå Personlig tilpasning i Wallet på eller av.

Tips:

• Google Wallet-nettstedet er bare tilgjengelig i noen land og regioner.
  • Du kan også endre denne innstillingen på myactivity.google.com/product/wallet fra en datamaskin.
  • Kort og billetter inkluderer ikke digitale kvitteringer eller betalingsmåter som debet- og kredittkort. Betalingsmåtene dine kan fortsatt blir brukt til å gi deg en mer personlig opplevelse av Google Pay, avhengig av personverninnstillingene dine for Google Pay. Slik holder Google Pay dataene dine private.
Bruk kort og billetter overalt på Google

Når denne innstillingen er slått på, kan du bruke kort og billetter fra Google Wallet i andre Google-produkter, blant annet Google Maps og Kalender.

Denne innstillingen er slått på som standard, men du kan slå den av når som helst. Hvis den er slått av, deles ikke informasjon fra Google Wallet med andre Google-tjenester.

Slik slår du denne innstillingen på eller av i appen:

1. Åpne Google Wallet-appen på telefonen .
  2. Øverst til høyre trykker du på profilbildet ditt eller kontoen din og så Dataene dine i Wallet og så Administrer data for kort og billetter.
  3. Slå Bruk kort og billetter overalt på Google på eller av.

Slik slår du denne innstillingen på eller av på nettstedet:

1. Gå til Google Wallet-nettstedet.
  2. Klikk på Innstillinger til venstre.
  3. Klikk på Administrer data for kort og billetter under «Data og personvern».
  4. Slå Bruk kort og billetter overalt på Google på eller av.

Tips:

Slå av deling for enkeltkort/-billetter

Viktig: Objekter som inneholder sensitiv informasjon, deles ikke. Hvis du for eksempel lagrer et vaksinekort i Google Wallet, kan du ikke åpne det fra andre Google-tjenester.

Hvis personverninnstillingen for kort og billetter er slått på, kan du velge om du skal ha tilgang til bestemte kort/billetter over hele Google. Slik endrer du innstillingen for enkeltkort/-billetter (bare tilgjengelig i Google Wallet-appen):

1. Åpne Google Wallet-appen på telefonen .
  2. Trykk på kortet eller billetten du vil administrere.
    • Du må kanskje sveipe for å finne det/den.
  3. Trykk på Detaljer nederst.
  4. Nederst slår du Bruk kortet/billetten i Google-tjenester på eller av.
Personlig tilpasning på Google

Viktig: Denne innstillingen er ikke tilgjengelig hvis «Bruk kort og billetter over hele Google» er slått av.

Når denne innstillingen er slått på, kan du få personlige resultater og anbefalinger i for eksempel Maps, Kalender og Assistent. Den personlige tilpasningen er basert på kortene og billettene du har lagret i Wallet, og hvordan du bruker dem. Du kan slå av denne innstillingen når som helst.

Denne innstillingen er slått av som standard, men du kan slå den på eller av når som helst. Hvis den er slått av, kan du fortsatt finne og bruke kort og billetter du har lagret, men du får ikke personlig tilpassede resultater og anbefalinger i andre Google-tjenester.

Slik slår du denne innstillingen på eller av i appen:

1. Åpne Google Wallet-appen på telefonen .
  2. Øverst til høyre trykker du på profilbildet ditt eller kontoen din og så Dataene dine i Wallet og så Administrer data for kort og billetter.
  3. Slå Personlig tilpasning på Google på eller av.

Slik slår du denne innstillingen på eller av på nettstedet:

1. Gå til Google Wallet-nettstedet.
  2. Klikk på Innstillinger til venstre.
  3. Klikk på Administrer data for kort og billetter under «Data og personvern».
  4. Slå Personlig tilpasning på Google på eller av.

Tips:

• Google Wallet-nettstedet er bare tilgjengelig i noen land og regioner.
  • Du kan også endre denne innstillingen på myactivity.google.com/product/wallet fra en datamaskin.
  • Kort og billetter inkluderer ikke betalingsmåter, for eksempel debet- og kredittkort. Betalingsmåtene dine kan fortsatt blir brukt til å gi deg en mer personlig opplevelse av Google Pay, avhengig av personverninnstillingene dine for Google Pay. Slik holder Google Pay dataene dine private.