Korttidatan hallinta

Toimintasi Google Walletissa tallentuu Google-tilille, esimerkiksi Walletiin lisäämäsi kortit ja tiedot niiden käytöstä. Voit valita, miten tätä dataa käytetään ja mitä dataa tallennetaan, sekä muuttaa yksityisyysasetuksia.

Tietoa korteista

Esimerkkejä Google Walletin korteista:

• Lahjakortit
  • Matkakortit
  • Tarkistuskortit
  • Tapahtumaliput
  • Kanta-asiakaskortit
  • Digitaaliset autonavaimet
  • Opiskelijakortit

Vinkkejä:

Korttien data-asetukset

Personointi Google Walletissa

Tällä asetuksella saat Google Walletista vinkkejä, ehdotuksia ja tietoa hyödyllisistä ominaisuuksista korttien todellisen käytön mukaan. Tietoa tallennetuista korteista ja niiden käyttötavoista käytetään Walletin personointiin.

Asetus on oletuksena päällä. Voit laittaa sen pois päältä milloin tahansa. Jos asetus on pois päältä, näet edelleen kortit ja voit käyttää niitä. Toimintaasi ei kuitenkaan käytetä Walletin personointiin.

Näin laitat asetuksen päälle tai pois päältä sovelluksessa:

1. Avaa Google Wallet ‑sovellus puhelimellasi.
  2. Napauta oikeasta yläkulmasta profiilikuvaasi tai tiliäsi ja valitse ja sitten Omat tietosi Walletissa ja sitten Ylläpidä korttien tietoja.
  3. Laita Walletin personointi päälle tai pois päältä.

Näin laitat asetuksen päälle tai pois päältä verkkosivustolla:

1. Siirry Google Wallet ‐sivustolle.
  2. Valitse vasemmalta Asetukset.
  3. Klikkaa "Data ja yksityisyys" ‐kohdasta Ylläpidä korttien tietoja.
  4. Laita Walletin personointi päälle tai pois päältä.

Vinkkejä:

Korttien käyttäminen Googlen palveluissa

Tämän asetuksen avulla voit käyttää Google Walletin kortteja muissa Googlen tuotteissa, kuten Google Mapsissa ja Kalenterissa.

Asetus on oletuksena päällä. Voit laittaa sen pois päältä milloin tahansa. Jos se on pois päältä, Google Walletin tietoja ei jaeta muille Googlen palveluille.

Näin laitat asetuksen päälle tai pois päältä sovelluksessa:

1. Avaa Google Wallet ‑sovellus puhelimellasi.
  2. Napauta oikeasta yläkulmasta profiilikuvaasi tai tiliäsi ja valitse ja sitten Omat tietosi Walletissa ja sitten Ylläpidä korttien tietoja.
  3. Laita Käytä kortteja Googlen palveluissa päälle tai pois päältä.

Näin laitat asetuksen päälle tai pois päältä verkkosivustolla:

1. Siirry Google Wallet ‐sivustolle.
  2. Valitse vasemmalta Asetukset.
  3. Klikkaa "Data ja yksityisyys" ‐kohdasta Ylläpidä korttien tietoja.
  4. Laita Käytä kortteja Googlen palveluissa päälle tai pois päältä.

Vinkkejä:

Yksittäisten korttien jakamisen estäminen

Tärkeää: Kortteja ei jaeta, jos niissä on arkaluontoisia tietoja. Jos esimerkiksi tallennat rokotustodistuksen Google Walletiin, sitä ei käytetä muissa Googlen palveluissa.

Jos korttien yksityisyysasetus on päällä, voit valita, käytetäänkö yksittäisiä kortteja muissakin Googlen palveluissa. Yksittäisen kortin asetuksen muuttaminen (vain Google Wallet ‐sovelluksessa):

1. Avaa Google Wallet ‑sovellus puhelimellasi.
  2. Napauta muokattavaa korttia.
    • Sinun on ehkä pyyhkäistävä näyttöä, jotta se tulee näkyviin.
  3. Napauta alareunasta Tiedot.
  4. Laita alareunasta Käytä korttia Googlen palveluissa päälle tai pois päältä.
Personointi Googlessa

Tärkeää: Personointiasetus ei ole käytettävissä, jos "Käytä kortteja Googlen palveluissa" ei ole päällä.

Kun personointiasetus on päällä, voit saada personoituja hakutuloksia ja suosituksia esimerkiksi Mapsissa, Kalenterissa ja Assistantissa. Personointi perustuu Walletiin tallennettuihin kortteihin ja niiden käyttöön. Voit ottaa asetuksen pois päältä milloin tahansa.

Asetus on oletuksena pois päältä. Voit laittaa sen päälle tai pois päältä milloin tahansa. Jos asetus on pois päältä, näet edelleen tallentamasi kortit ja voit käyttää niitä. Hakutuloksia ja suosituksia ei kuitenkaan personoida muissa Googlen palveluissa.

Näin laitat asetuksen päälle tai pois päältä sovelluksessa:

1. Avaa Google Wallet ‑sovellus puhelimellasi.
  2. Napauta oikeasta yläkulmasta profiilikuvaasi tai tiliäsi ja valitse ja sitten Omat tietosi Walletissa ja sitten Ylläpidä korttien tietoja.
  3. Laita Personointi Googlessa päälle tai pois päältä.

Näin laitat asetuksen päälle tai pois päältä verkkosivustolla:

1. Siirry Google Wallet ‐sivustolle.
  2. Valitse vasemmalta Asetukset.
  3. Klikkaa "Data ja yksityisyys" ‐kohdasta Ylläpidä korttien tietoja.
  4. Laita Personointi Googlessa päälle tai pois päältä.

Vinkkejä:

Tarvitsetko vielä apua?

Jos sinulla on edelleen ongelmia tai kysyttävää, voit kysyä yhteisöltä tai ottaa yhteyttä meihin.