Slik åpner du Google Wallet

Du kan raskt finne og bruke kort, billetter og legitimasjoner du har lagret i Wallet.

I Google Wallet-appen

1. Åpne Google Wallet-appen .
  2. Finn elementer du har lagt til i Wallet.
    • Slik finner du kort du har lagt til som betalingsmåter: Sveip til venstre og høyre.
    • Slik finner og bruker du andre kort, billetter og legitimasjoner du har lagt til: Sveip opp fra bunnen av skjermen.
    • Slik bruker du kort, billetter eller legitimasjoner du har lagret: Trykk på det/den.

På en Samsung-telefon

På støttede Samsung-telefoner kan du legge til en snarvei til Google Wallet på låseskjermen, sidetasten eller Bixby-tasten.

Legg til en snarvei på låseskjermen
  1. Slå på telefonen.
  2. Trykk og hold på låseskjermen.
    • Følg veiledningen på skjermen for å logge på.
  3. For å erstatte en eksisterende snarvei, trykk på det røde minusikonet ved siden av appen.
  4. For å legge til en snarvei, trykk på plussikonet.
  5. Velg Google Wallet-appen
  6. Trykk på Ferdig.
Tips: For å åpne en appsnarvei fra låseskjermen, sveip snarveien i en eller annen retning.
Legg til en snarvei på sidetasten
  1. Gå til Settings (Innstillinger).
  2. Trykk på Advanced features (Avanserte funksjoner) og så Side key (Sidetast).
  3. Slå på Double press (Dobbelttrykk).
  4. Velg Open app (Åpne app).
  5. For å velge en app, trykk på Settings (Innstillinger).
  6. Velg Google Wallet-appen .
Legg til en snarvei på Bixby-tasten
  1. Gå til Settings (Innstillinger).
  2. Trykk på Advanced features (Avanserte funksjoner) og så Bixby key (Bixby-tast).
    • Hvis du ikke er logget på Samsung-kontoen din, trykk på Get started (Kom i gang).
  3. Velg alternativet Single press to open Bixby (Enkelttrykk for å åpne Bixby).
  4. Slå på Double press (Dobbelttrykk).
  5. Velg Google Wallet-appen

Fra hurtiginnstillingene

Viktig: Denne metoden fungerer bare på enheter med Android-versjon 12 eller nyere. Enkelte Android-telefoner har kanskje ikke denne funksjonen i menyen for hurtiginnstillingene.

1. Lås opp telefonen.
  2. Sveip ned fra toppen av skjermen for å finne menyen for hurtiginnstillingene.
    • For å vise hele menyen, sveip ned igjen.
  3. Trykk på Wallet-brikken. Hvis du har lagt til et kort, vises det her.
  4. Du kan finne og bruke debet- og kredittkort du har lagt til. For å finne alt du har lagt til i Google Wallet, trykk på Vis alle nederst på skjermen.
    • Slik finner du kort du har lagt til som betalingsmåter: Sveip til venstre og høyre.
    • Slik finner og bruker du andre kort, billetter og legitimasjoner du har lagt til: Sveip opp fra bunnen av skjermen.
    • Slik bruker du kort, billetter eller legitimasjoner du har lagret: Trykk på det/den.

Fra låseskjermen

Viktig: Denne metoden fungerer bare på enheter med Android-versjon 12 eller nyere. Det kan hende at enkelte Android-telefoner ikke har denne funksjonen. For å få tilgang til Google Wallet fra låseskjermen må du først legge til en betalingsmåte.

1. Trykk på Wallet nederst til høyre på låseskjermen på telefonen.
  2. Lås opp telefonen.
  3. Nå kan du finne og bruke debet- og kredittkort du har lagt til. For å finne alt du har lagt til i Google Wallet, trykk på Vis alle nederst på skjermen.
    • Slik finner du kort du har lagt til som betalingsmåter: Sveip til venstre og høyre.
    • Slik finner og bruker du andre kort, billetter og legitimasjoner du har lagt til: Sveip opp fra bunnen av skjermen.
    • Slik bruker du kort, billetter eller legitimasjoner du har lagret: Trykk på det/den.

Slå rask tilgang til Wallet på eller av

1. Åpne Innstillinger-appen på telefonen.
  2. Trykk på Skjerm og så Låseskjerm.
  3. Slå Vis Wallet på eller av.