Google Wallet openen

U kunt snel kaarten of identiteitsbewijzen zoeken en gebruiken die u heeft opgeslagen in Wallet.

Met de Google Wallet-app

1. Open de Google Wallet-app .
  2. Zoek een item dat u aan Wallet heeft toegevoegd.
    • Kaarten zoeken die u als betaalmethode heeft toegevoegd: swipe naar links en rechts.
    • Andere kaarten en identiteitsbewijzen die u heeft toegevoegd zoeken en gebruiken: swipe omhoog vanaf de onderkant van het scherm.
    • Een kaart of identiteitsbewijs gebruiken die u heeft opgeslagen: tik erop.

Met een Samsung-telefoon

Op ondersteunde Samsung-telefoons kunt u een Google Wallet-snelkoppeling toevoegen aan uw vergrendelscherm, zijtoets of Bixby-toets.

Een snelkoppeling toevoegen aan uw vergrendelscherm
  1. Zet de telefoon aan.
  2. Houd uw vinger op het vergrendelscherm.
    • Volg de instructies op het scherm om in te loggen.
  3. Tik naast de app op het rode minteken als u een bestaande snelkoppeling wilt vervangen.
  4. Tik op het plusteken om een snelkoppeling toe te voegen.
  5. Selecteer de Google Wallet-app
  6. Tik op Klaar.
Tip: Swipe een app-snelkoppeling in een willekeurige richting om deze te openen.
Een snelkoppeling toevoegen via de zijtoets
  1. Ga naar Settings (Instellingen).
  2. Tik op Advanced Features (Geavanceerde functies) en dan Side key (Zijtoets).
  3. Zet Double press (2 keer drukken) aan.
  4. Selecteer Open app (App openen).
  5. Tik op Settings (Instellingen) om een app te selecteren.
  6. Selecteer de Google Wallet-app .
Een snelkoppeling toevoegen via de Bixby-toets
  1. Ga naar Settings (Instellingen).
  2. Tik op Advanced features (Geavanceerde functies) en dan Bixby key (Bixby-toets).
    • Tik op Get started (Aan de slag) als u niet ingelogd bent op uw Samsung-account.
  3. Selecteer de optie Single press to open Bixby (1 keer drukken om Bixby te openen).
  4. Zet Double press (2 keer drukken) aan.
  5. Selecteer de Google Wallet-app

Via Snelle instellingen

Belangrijk: Deze methode werkt alleen op apparaten met Android 12 en hoger. Op sommige Android-telefoons staat deze functie misschien niet in het menu Snelle instellingen.

1. Ontgrendel uw telefoon.
  2. Swipe vanaf de bovenkant van het scherm omlaag om het menu Snelle instellingen te openen.
    • Swipe nogmaals omlaag om het menu volledig uit te vouwen.
  3. Tik op de tegel voor Wallet. Als u een kaart heeft toegevoegd, wordt die hier getoond.
  4. U kunt betaalpassen en creditcards die u heeft toegevoegd zoeken en gebruiken. Als u alles wilt bekijken wat u aan Google Wallet heeft toegevoegd, tikt u onderaan het scherm op Alles tonen.
    • Kaarten zoeken die u als betaalmethode heeft toegevoegd: swipe naar links en rechts.
    • Andere kaarten en identiteitsbewijzen die u heeft toegevoegd zoeken en gebruiken: swipe omhoog vanaf de onderkant van het scherm.
    • Een kaart of identiteitsbewijs gebruiken die u heeft opgeslagen: tik erop.

Vanuit het vergrendelscherm

Belangrijk: Deze methode werkt alleen op apparaten met Android 12 en hoger. Sommige Android-telefoons hebben deze functie misschien niet. U moet eerst een betaalmethode toevoegen om toegang te krijgen tot Google Wallet vanaf het vergrendelscherm.

1. Tik rechtsonder in het vergrendelscherm van uw telefoon op Wallet .
  2. Ontgrendel uw telefoon.
  3. U kunt pinpassen en creditcards die u heeft toegevoegd zoeken en gebruiken. Als u alles wilt bekijken wat u aan Google Wallet heeft toegevoegd, tikt u onderaan het scherm op Alles tonen.
    • Kaarten zoeken die u als betaalmethode heeft toegevoegd: swipe naar links en rechts.
    • Andere kaarten en identiteitsbewijzen die u heeft toegevoegd zoeken en gebruiken: swipe omhoog vanaf de onderkant van het scherm.
    • Een kaart of identiteitsbewijs gebruiken die u heeft opgeslagen: tik erop.

Snelle toegang tot Wallet aan- of uitzetten

1. Open de instellingen van uw telefoon.
  2. Tik op Scherm en dan Vergrendelscherm.
  3. Zet Wallet tonen aan of uit.

Heeft u nog hulp nodig?

Als u nog steeds problemen of vragen heeft, kunt u de community om hulp vragen of contact met ons opnemen.