Als u het icoon van de Google Wallet-app niet kunt vinden, zoekt u naar 'Wallet' op uw startscherm of in de App Launcher. Huawei-gebruikers zien misschien nog steeds de iconen van de Wallet-app en de Google Pay-app. Meer informatie

Google Wallet openen

U kunt snel kaarten of identiteitsbewijzen zoeken en gebruiken die u heeft opgeslagen in Wallet.

Met de Google Wallet-app

1. Open de Google Wallet-app .
  2. Zoek een item dat u aan Wallet heeft toegevoegd.
    • Kaarten zoeken die u als betaalmethode heeft toegevoegd: swipe naar links en rechts.
    • Andere kaarten en identiteitsbewijzen die u heeft toegevoegd zoeken en gebruiken: swipe omhoog vanaf de onderkant van het scherm.
    • Een kaart of identiteitsbewijs gebruiken die u heeft opgeslagen: tik erop.

Via Snelle instellingen

Belangrijk: Deze methode werkt alleen op apparaten met Android 12 en hoger. Op sommige Android-telefoons staat deze functie misschien niet in het menu Snelle instellingen.

1. Ontgrendel uw telefoon.
  2. Swipe vanaf de bovenkant van het scherm omlaag om het menu Snelle instellingen te openen.
    • Swipe nogmaals omlaag om het menu volledig uit te vouwen.
  3. Tik op de tegel voor Wallet. Als u een kaart heeft toegevoegd, wordt die hier getoond.
  4. U kunt betaalpassen en creditcards die u heeft toegevoegd zoeken en gebruiken. Als u alles wilt bekijken wat u aan Google Wallet heeft toegevoegd, tikt u onderaan het scherm op Alles weergeven.
    • Kaarten zoeken die u als betaalmethode heeft toegevoegd: swipe naar links en rechts.
    • Andere kaarten en identiteitsbewijzen die u heeft toegevoegd zoeken en gebruiken: swipe omhoog vanaf de onderkant van het scherm.
    • Een kaart of identiteitsbewijs gebruiken die u heeft opgeslagen: tik erop.

Vanuit het vergrendelscherm

Belangrijk: Deze methode werkt alleen op apparaten met Android 12 en hoger. Sommige Android-telefoons hebben deze functie misschien niet. U moet eerst een betaalmethode toevoegen om toegang te krijgen tot Google Wallet vanaf het vergrendelscherm.

1. Tik rechtsonder in het vergrendelscherm van uw telefoon op Wallet .
  2. Ontgrendel uw telefoon.
  3. U kunt pinpassen en creditcards die u heeft toegevoegd zoeken en gebruiken. Als u alles wilt bekijken wat u aan Google Wallet heeft toegevoegd, tikt u onderaan het scherm op Alles tonen.
    • Kaarten zoeken die u als betaalmethode heeft toegevoegd: swipe naar links en rechts.
    • Andere kaarten en identiteitsbewijzen die u heeft toegevoegd zoeken en gebruiken: swipe omhoog vanaf de onderkant van het scherm.
    • Een kaart of identiteitsbewijs gebruiken die u heeft opgeslagen: tik erop.

Snelle toegang tot Wallet aan- of uitzetten

1. Open de instellingen van uw telefoon.
  2. Tik op Scherm en dan Vergrendelscherm.
  3. Zet Wallet weergeven aan of uit.

Heeft u nog hulp nodig?

Als u nog steeds problemen of vragen heeft, kunt u de community om hulp vragen of contact met ons opnemen.