Sådan åbner du Google Wallet

Du kan hurtigt finde og bruge de kort, billetter eller id'er, du har gemt i Wallet.

Med Google Wallet-appen

1. Åbn Google Wallet-appen .
  2. Find alle de elementer, du har føjet til Wallet.
    • Sådan finder du de kort, du har tilføjet som betalingsmetoder: Stryg til venstre og til højre.
    • Sådan finder og bruger du andre kort, billetter og id'er, du har tilføjet: Stryg opad fra bunden af skærmen.
    • Sådan bruger du kort, billetter eller id'er, du har gemt: Tryk på kortet, billetten eller id'et.

På en Samsung-telefon

På understøttede Samsung-telefoner kan du føje en genvej til Google Wallet til din låseskærm, sidetast eller Bixby-tast.

Føj en genvej til din låseskærm
  1. Tænd telefonen.
  2. Hold fingeren på låseskærmen.
    • Følg vejledningen på skærmen for at logge ind.
  3. Hvis du vil erstatte en eksisterende genvej, skal du trykke på det røde minusikon ud for appen.
  4. Tryk på plusikonet for at tilføje en genvej.
  5. Vælg Google Wallet-appen
  6. Tryk på Udfør.
Tip! Du kan åbne en appgenvej fra låseskærmen ved at stryge genvejen i en vilkårlig retning.
Føj en genvej til sidetasten
  1. Gå til Settings [Indstillinger].
  2. Tryk på Advanced features [Avancerede indstillinger] og derefter Side key [Sidetast].
  3. Aktivér Double press [Tryk to gange].
  4. Vælg Open app [Åbn app].
  5. Tryk på Settings [Indstillinger] for at vælge en app.
  6. Vælg Google Wallet-appen .
Føj en genvej til Bixby-tasten
  1. Gå til Settings [Indstillinger].
  2. Tryk på Advanced features [Avancerede indstillinger] og derefter Bixby key [Bixby-tast].
    • Hvis du ikke er logget ind på din Samsung-konto, skal du trykke på Get started [Kom godt i gang].
  3. Vælg muligheden Single press to open Bixby [Enkelt tryk for at åbne Bixby].
  4. Aktivér Double press [Tryk to gange].
  5. Vælg Google Wallet-appen

Fra kvikmenuen

Vigtigt! Denne metode fungerer kun på enheder med Android 12 eller nyere. Nogle Android-telefoner har muligvis ikke denne funktion under kvikmenuen.

1. Lås din telefon op.
  2. Stryg nedad fra toppen af skærmen for at finde kvikmenuen.
    • Hvis du vil udvide den, skal du stryge nedad igen.
  3. Tryk på Wallet-ikonet. Hvis du har tilføjet et kort, bliver det vist her.
  4. Du kan finde og bruge de betalingskort, som du har tilføjet. Tryk på Vis alle nederst på skærmen for at se alle de elementer, du har føjet til Google Wallet.
    • Sådan finder du de kort, du har tilføjet som betalingsmetoder: Stryg til venstre og til højre.
    • Sådan finder og bruger du andre kort, billetter og id'er, du har tilføjet: Stryg opad fra bunden af skærmen.
    • Sådan bruger du kort, billetter eller id'er, du har gemt: Tryk på kortet, billetten eller id'et.

Fra låseskærmen

Vigtigt! Denne metode fungerer kun på enheder med Android 12 eller nyere. Nogle Android-telefoner har muligvis ikke denne funktion. Hvis du vil have adgang til Google Wallet fra låseskærmen, skal du først tilføje en betalingsmetode.

1. Tryk på Wallet nederst til højre på telefonens låseskærm.
  2. Lås din telefon op.
  3. Du kan finde og bruge de betalingskort, som du har tilføjet. Tryk på Vis alle nederst på skærmen for at se alle de elementer, du har føjet til Google Wallet.
    • Sådan finder du de kort, du har tilføjet som betalingsmetoder: Stryg til venstre og til højre.
    • Sådan finder og bruger du andre kort, billetter og id'er, du har tilføjet: Stryg opad fra bunden af skærmen.
    • Sådan bruger du kort, billetter eller id'er, du har gemt: Tryk på kortet, billetten eller id'et.

Slå hurtig adgang til Wallet til eller fra

1. Åbn appen Indstillinger på din telefon.
  2. Tryk på Skærm og derefter Låseskærm.
  3. Slå Vis Wallet til eller fra.

Har du brug for mere hjælp?

Hvis du stadig har problemer eller spørgsmål, kan du stille spørgsmål i hjælpeforummet eller kontakte os.