Last ned Google Wallet-appen

Last ned Google Wallet-appen og konfigurer den for å komme i gang.

Important: If you already have the Google Pay app, you can access Google Wallet through Google Pay. If you want to access Google Wallet directly, download the Google Wallet app.

Dette trenger du

Tips:

• Google Wallet-appen fungerer ikke på enheter med rottilgang.
  • Google Wallet støtter heller ikke jobbprofiler.
    • Hvis du har en jobbprofil på Android-enheten, må du bruke den personlige profilen din med Google Wallet.

Skaff deg Google Wallet-appen

Last ned Google Wallet-appen fra Play-butikken.

Konfigurer Google Wallet

1. Åpne Google Wallet-appen .
  2. Følg konfigureringsveiledningen.
    • Hvis du ikke har brukt Google Wallet før, blir du bedt om å legge til et kort første gang du åpner appen. Du kan bruke kameraet til å skanne et debet- eller kredittkort eller skrive inn kortinformasjonen manuelt.
    • Hvis du tidligere har lagt til kort eller billetter i lommeboken med Google Pay, skal de vises i Google Wallet-appen.
    • Du kan bli bedt om å konfigurere en skjermlås på Android-enheten.
  3. For at du skal kunne betale kontaktløst, må telefonen din oppfylle programvarestandardene, NFC være slått på og Google Pay være angitt som standard betalingsapp.

Neste trinn