Download de Google Wallet-app

Download de app en stel deze in om aan de slag te gaan met Google Wallet.

Important: If you already have the Google Pay app, you can access Google Wallet through Google Pay. If you want to access Google Wallet directly, download the Google Wallet app.

Wat u nodig heeft

Tips:

• De Google Wallet-app werkt niet op een apparaat met roottoegang.
  • Google Wallet ondersteunt ook geen werkprofielen.
    • Als u een werkprofiel op uw Android-apparaat heeft, moet u uw persoonlijke profiel gebruiken met Google Wallet.

De Google Wallet-app downloaden

Download de Google Wallet-app vanuit de Play Store.

Google Wallet instellen

1. Open de Google Wallet-app .
  2. Volg de instructies voor het instellen.
    • Als u Google Wallet voor het eerst gebruikt, wordt u gevraagd een kaart toe te voegen als u de app voor het eerst opent. U kunt uw camera gebruiken om een pinpas of creditcard te scannen of u kunt de gegevens handmatig invoeren.
    • Als u in het verleden betaalpassen, tickets of kaarten heeft toegevoegd in uw Google Pay-account, zouden deze in uw Google Wallet moeten staan.
    • Mogelijk wordt u gevraagd schermvergrendeling in te stellen op uw Android-apparaat.
  3. Als u contactloos wilt betalen, moet u ervoor zorgen dat uw telefoon voldoet aan de softwarenormen en NFC heeft, dat NFC aanstaat en dat Google Pay is ingesteld als de standaard betalingsapp.

Volgende stappen

Heeft u nog hulp nodig?

Als u nog steeds problemen of vragen heeft, kunt u de community om hulp vragen of contact met ons opnemen.