Baixar l'aplicació Google Wallet

Per començar a utilitzar Google Wallet, baixa i configura l'aplicació.

Important: If you already have the Google Pay app, you can access Google Wallet through Google Pay. If you want to access Google Wallet directly, download the Google Wallet app.

Què necessites

Consells:

• L'aplicació Google Wallet no funciona en dispositius rootejats.
  • Google Wallet tampoc no admet els perfils de treball.
    • Si tens un perfil de treball al dispositiu Android, has d'utilitzar el perfil personal amb Google Wallet.

Baixar l'aplicació Google Wallet

A Play Store, baixa l'aplicació Google Wallet.

Configurar Google Wallet

1. Obre l'aplicació Google Wallet .
  2. Segueix les instruccions de configuració.
    • Si ets un usuari nou a Google Wallet, se't demanarà que afegeixis una targeta la primera vegada que obris l'aplicació. Pots utilitzar la càmera per escanejar una targeta de crèdit o de dèbit o bé introduir els detalls manualment.
    • Si anteriorment has afegit targetes, bitllets o passis a la cartera amb Google Pay, es mostraran a Google Wallet.
    • És possible que se't demani que configuris un bloqueig de pantalla per al dispositiu Android.
  3. Per fer pagaments sense contacte, assegura't que el telèfon compleixi els estàndards de programari, que tingui NFC, que aquesta funció estigui activada i que Google Pay s'hagi establert com a aplicació de pagaments predeterminada.

Passos següents

Necessites més ajuda?

Si continues tenint problemes o si tens cap dubte, pots preguntar a la comunitat o contactar amb nosaltres.