Ondersteunde betaalmethoden zoeken

Belangrijk: Als u contactloze betalingen wilt doen met Google Wallet, heeft u een Android-telefoon met NFC (Near Field Communication) nodig.

U kunt met uw telefoon betalen op alle plekken waar Google Pay wordt geaccepteerd. Als u contactloos wilt betalen met uw smartwatch, moet u ook in een land of regio zijn waar die functie wordt ondersteund.

Kies hieronder uw land of regio om te achterhalen welke banken en kaarten betalingen met Google Wallet op uw telefoon of smartwatch ondersteunen.

Gebruik Ctrl+F om snel naar uw bank of kaart te zoeken.

Banks Supported cards Unsupported cards
Ahli united bank K.S.C.P. MasterCard Credit, Debit, and Prepaid
Visa Cards

Al Ahli Bank Of Kuwait Visa Cards
Boubyan Bank K.S.C.P. Mastercard Credit
Visa Cards

Burgan Bank Mastercard Credit and Prepaid
Visa Cards

Commercial Bank of Kuwait

Mastercard Credit, Debit, and Prepaid

Visa Cards

Gulf Bank of Kuwait K.S.C.P. Mastercard Credit and Debit
Visa Cards

Kuwait Finance House

Visa Cards

MasterCard Credit (Mastercard World Elite, World MasterCard Card, Mastercard Platinum, Mastercard Titanium)

National Bank Of Kuwait  Mastercard Credit
Visa Cards

Warba Bank MasterCard Credit, Debit, and Prepaid

Uw bank bepaalt of kaarten geschikt zijn voor Google Wallet. Banken kunnen ervoor kiezen om kaarten niet geschikt te maken voor mobiele betalingen.

Als uw bank niet wordt vermeld of als u uw kaart niet kunt instellen voor mobiele betalingen, kunt u het telefoonnummer op de achterkant van uw kaart bellen om uw bank feedback te geven.

Heeft u nog hulp nodig?

Als u nog steeds problemen of vragen heeft, kunt u de community om hulp vragen of contact met ons opnemen.

Zoeken
Zoekopdracht wissen
Zoekfunctie sluiten
Hoofdmenu
true
Zoeken in het Helpcentrum