Finn støttede betalingsmåter

Viktig: For å kunne betale kontaktløst med Google Wallet må du ha en Android-telefon med nærfeltskommunikasjon (NFC).

Du kan betale med telefonen overalt der Google Pay godtas. For å kunne betale kontaktløst med smartklokken må du befinne deg i et land eller en region der denne funksjonen støttes.

Velg land eller region nedenfor for å finne ut hvilke banker og kort som støtter betaling med Google Wallet på telefonen eller smartklokken.

Du kan søke etter banken eller kortet med Ctrl+F.

Banks Supported cards Unsupported cards
ProCredit Bank Albania Mastsercard Credit and Debit
Union Bank Sh.a. Mastsercard Credit and Debit

Det er banken som avgjør om kortene den utsteder, fungerer med Google Wallet. Banken kan begrense kortene sine fra å kunne brukes til mobilbetalinger.

Hvis banken din ikke er oppført eller kortet ditt ikke kan konfigureres for mobilbetalinger, kan du ringe telefonnummeret på baksiden av kortet for å gi banken tilbakemelding.