Find understøttede betalingsmetoder

Vigtigt! Hvis du vil foretage kontaktløs betaling med Google Wallet, skal du have en Android-telefon med NFC (Near Field Communication).

Du kan bruge din telefon til at betale overalt, hvor Google Pay accepteres. Hvis du vil foretage kontaktløse betalinger med dit smart-ur, skal du også befinde dig i et land eller region, hvor den pågældende funktion understøttes.

Vælg dit land eller din region nedenfor for at finde ud af, hvilke banker og kort der understøtter betaling med Google Wallet på din telefon eller dit smart-ur.

Du kan hurtigt søge efter din bank eller dit kort ved hjælp af Ctrl + f.

Banks Supported cards Unsupported cards
Bakai Bank OJSC  Visa Credit, Debit and Prepaid
CJSC Kyrgyz Investment and Credit Bank Visa Credit and Debit Cards
Green Telecom Service Limited Liability Company Visa Credit and Debit Cards
OJSC Bank Bai-Tushum Visa Credit and Debit
OJSC Commercial bank Kyrgyzstan Visa Cards
OJSC Halyk Bank Kyrgyzstan Visa Credit and Debit
OJSC Keremet Bank Visa Cards
OJSC Kyrgyzkommertsbank Visa Credit and Debit cards
OJSC Optima Bank Visa Credit and Debit Cards
OJSC RSK Bank

Mastercard Credit

Visa Debit

Din bank bestemmer, om de kort, den udsteder, fungerer med Google Wallet. Banker kan blokere mobilbetaling for alle kort, de udsteder.

Hvis din bank ikke findes på listen, eller kortet ikke kan bruges til mobilbetaling, kan du ringe til telefonnummeret på bagsiden af dit kort for at give din bank feedback.

Har du brug for mere hjælp?

Hvis du stadig har problemer eller spørgsmål, kan du stille spørgsmål i hjælpeforummet eller kontakte os.