Føj sundhedskort til Google Wallet

Du kan gemme en digital kopi af dine vaccinationer og testresultater samt andre sundhedskort i Wallet. Elementer, der understøttes i øjeblikket:

• COVID-19-vaccinationskort
  • COVID-19-testresultater
  • Andre sundhedskort som f.eks. forsikringskort

Hvor COVID-19-vaccinationskort og -testresultater er tilgængelige

Vigtigt! Denne funktion giver dig mulighed for at gemme og vise oplysninger fra tredjeparter om dine COVID-19-vaccinationer og -testresultater. Hvis du mener, at de viste oplysninger ikke er korrekte, eller hvis du har andre spørgsmål til dem, skal du kontakte din læge eller sundhedsudbyder.

Denne funktion er tilgængelig i de lande eller områder, der er angivet nedenfor. Tjek dit land eller dit område for at finde specifikke sundhedsudbydere, statslige myndigheder eller autoriserede tredjepartsudbydere, der understøtter COVID-19-vaccinationskort og -testresultater.

Australien Brasilien Canada Jersey New Zealand Singapore Spanien (kun Murcia-regionen) Storbritannien
USA

Tilføj dit COVID-19-vaccinationskort eller -testresultat

Vigtigt!

• Din enhed skal have Android 5 eller nyere og være Play Protect-certificeret. For at få de bedste resultater anbefaler vi, at du opdaterer til den nyeste version af Android.
  • Dit COVID-19-vaccinationskort eller -testresultat gemmes lokalt på din enhed. Hvis du vil have adgang til dine COVID-19-oplysninger på flere enheder, skal du gemme kortet manuelt på hver enhed.

Når du modtager din test eller vaccination, får du muligvis vejledning i, hvordan du finder dine testresultater, din vaccinationsstatus eller dit certifikat online. Hvis du ikke har disse oplysninger, skal du kontakte den organisation eller sundhedsudbyder, som har udført din test eller vaccination.

1. Gå til websitet, appen, mailen eller beskeden fra din sundhedsudbyder via din enhed.
  2. Find dine oplysninger om COVID-19-vaccination eller -test.
  3. Find og tryk på Føj til Google Wallet.
  4. Hvis du bliver spurgt, om du vil gemme i Chrome eller Google Wallet, skal du vælge Google Wallet. Tryk på Føj til Wallet.
    • Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du muligvis konfigurere en skærmlås. Dette er for at øge sikkerheden og for at beskytte dine personlige oplysninger.
    • Hvis du har en skærmlås, kan du blive bedt om at låse din telefon op.
  5. Hvis du vil føje dit COVID-19-vaccinationskort til din enhed, skal du læse oplysningerne om samtykke og trykke på Jeg accepterer.
    • Hvis du ikke har Google Wallet, skal du downloade Google Wallet-appen for at fortsætte. Følg vejledningen på skærmen, når du har downloadet appen.

Tip! Hvis du får flere vaccinationer, efter at du har tilføjet dit COVID-19-vaccinationskort, skal du tilføje dit kort igen ved at følge vejledningen ovenfor for at opdatere dine oplysninger.

Scan QR-koden på din Pixel-telefon for at tilføje et COVID-19-vaccinationskort

Vigtigt! Denne funktion er tilgængelig fra sundhedsudbydere, der udsteder SMART-sundhedskort på Pixel 4 og nyere i USA, Canada og Australien. Hvis du vil give hurtig adgang til et COVID-19-vaccinationskort ved hjælp af en QR-kode, skal du installere Google Wallet-appen på din telefon og have en aktiv internetforbindelse.

1. Åbn dit Pixel-kamera i tilstanden Lens.
  2. Ret kameraet mod COVID-19-vaccinationskortet med QR-koden.
    • Hvis Wallet er den eneste app på din enhed, som reagerer på QR-koden: Tryk på den chip, kameraet viser, for at åbne Wallet-appen.
    • Hvis der er flere apps, som registrerer QR-koder: Der vises en liste over apps. Du kan vælge Wallet-appen og føje dit kort til Wallet.
  3. Tryk på Føj til Google Wallet, når du bliver bedt om det.

Find og brug dit COVID-19-vaccinationskort eller -testresultat

1. Åbn Google Wallet-appen .
  2. Find dit COVID-19-vaccinationskort, og tryk på det.
    • Hvis du ikke kan finde det, skal du rulle fra bunden af skærmen, indtil du ser det.

Dit COVID-19-vaccinationskort viser grundlæggende oplysninger om dig, din sundhedsudbyder og din COVID-19-vaccination eller -test. Der kan også være en QR-kode, som kan angive disse oplysninger, hvis du vælger det. Tryk på Info nederst for at få flere oplysninger.

Slet dit COVID-19-vaccinationskort

Vigtigt! Dit COVID-19-vaccinationskort eller -testresultat gemmes kun på den enhed, du tilføjer det på. Google gemmer ikke en kopi af disse oplysninger. Hvis du sletter dit kort, slettes dine oplysninger om COVID-19-vaccination og -test. Hvis du vil gendanne et COVID-19-vaccinationskort eller -testresultat på din enhed, skal du følge vejledningen for at tilføje det igen.

Du bestemmer selv, hvordan dine data anvendes. Når du har føjet dit COVID-19-vaccinationskort til din enhed, kan du til enhver tid slette det.

1. Følg vejledningen ovenfor for at finde dit COVID-19-vaccinationskort.
  2. Tryk på dit COVID-19-vaccinationskort.
  3. Øverst til højre skal du trykke på Mere More og derefter Fjern.

Løs problemer med dit COVID-19-vaccinationskort

Jeg kan ikke tilføje mit COVID-19-vaccinationskort

Hvis du får fejlmeddelelsen "Brug Google Wallet til at føje dit coronapas til din Android-telefon.":

1. Find den mail eller besked, din sundhedsudbyder har sendt dig, så du kan tilføje dit COVID-19-vaccinationskort eller -testresultat.
  2. Tryk på linket, og hold det nede.
  3. Vælg "Åbn i browser" for at åbne linket i din webbrowser, f.eks. Chrome.
  4. Gennemgå vejledningen ovenfor for at føje kortet til Google Wallet.

Hvis det ikke løser problemet:

1. Åbn Indstillinger Tandhjulsikonet for Indstillinger på din telefon.
  2. Skriv "Åbning af links" i søgefeltet, og tryk på det.
  3. Stryg til, og tryk på Google Play-tjenester.
  4. Aktivér Åbn understøttede links.
  5. Åbn linket fra din sundhedsudbyder igen, og prøv at konfigurere dit COVID-19-vaccinationskort eller -testresultat.

Hvis du stadig har problemer, kan du kontakte os for at få hjælp.

Din udbyder understøtter ikke denne funktion
Hver udbyder kan vælge, om de vil integreres med Google Wallet eller ej. Kontakt din sundhedsudbyder, og spørg, om de planlægger at tilbyde denne funktion.

Privatlivspolitik for COVID-19-vaccinationskort og -testresultater

Hvilke oplysninger får Google, når jeg gemmer mit COVID-19-vaccinationskort eller -testresultat?

Når du gemmer dit coronapas på din telefon, beder du din sundhedsudbyder eller en godkendt tredjepart om at give os visse oplysninger. Du udleverer:

• Oplysninger om dig selv, f.eks. dit navn og din fødselsdato. Disse oplysninger kan også omfatte dit cpr-nummer, hvis din valgte sundhedsudbyder eller den godkendte tredjepart angiver disse oplysninger.
  • Oplysninger om udbyderen af din COVID-19-vaccination eller -test. Dette omfatter udbyderens navn og kontaktoplysninger.
  • Oplysninger om din COVID-19-vaccination og -test
    • Hvis dit coronapas omhandler din COVID-19-vaccination, omfatter oplysningerne vaccinens navn, partinummer og dosisnummer, vaccinationsdato, navnet på den administrerende instans og dine fremtidige aftaleoplysninger.
    • Hvis dit coronapas handler om din COVID-19-test, omfatter oplysningerne testens navn, resultatet, testdatoen og navnet på den administrerende enhed.
  • Oplysninger om din tilladelse til indgang eller indrejse. Hvis en relevant statslig myndighed eller godkendt tredjepart understøtter anbefaling om tilladelse til indgang eller indrejse, medtages oplysninger om, hvorvidt du har tilladelse til indgang eller indrejse, og hvornår tilladelsen udløber.

Med dit samtykke behandler vi disse oplysninger for at oprette dit coronapas. Vi registrerer desuden, at du har givet samtykke. Få flere oplysninger om, hvordan vi bruger dine oplysninger.

Vigtigt! Google opretter dit coronapas med de oplysninger, du vælger, om dig og din COVID-19-vaccination og -test. Google verificerer ikke uafhængigt disse oplysninger. Google kan ikke bekræfte, hvor fuldstændige eller nøjagtige disse oplysninger er. Hvis du mener, at disse oplysninger er forkerte, skal du kontakte din sundhedsudbyder eller en godkendt tredjepart.

Får Google nogen oplysninger, når jeg bruger mit COVID-19-vaccinationskort eller -testresultat?
Når du bruger dit coronapas, f.eks. når du åbner dit coronapas eller viser coronapasset til tredjeparter, giver du Google oplysninger om, hvordan du bruger dit coronapas, som beskrevet i Googles privatlivspolitik. Disse oplysninger, f.eks. hvor mange gange du har tilgået dit coronapas, og på hvilke dage, deles med Google.
Sådan bruges dine oplysninger
  • Opret dit coronapas. For at kunne oprette dit coronapas bruger vi de oplysninger, du giver os via din valgte sundhedsmyndighed eller den godkendte tredjepart. Disse oplysninger deles ikke med andre Google-tjenester, og vi bruger dem ikke til annoncetilpasning.
  • Gem dit coronapas. Dit coronapas gemmes på din enhed.
  • Registrering af dit samtykke. Vi gemmer en registrering af, at du har givet dit samtykke til, at Google kan behandle dine oplysninger med henblik på at levere denne funktion. Denne registrering gemmes af juridiske og lovmæssige hensyn.
  • Levering og forbedring af denne tjeneste. Vi bruger oplysninger om, hvordan du bruger dit coronapas, til at levere og forbedre denne tjeneste. Oplysninger om antallet af personer, der bruger deres coronapas hver dag, hjælper os f.eks. med at levere en pålidelig tjeneste til dig.
Del dine oplysninger

Vi deler ikke oplysninger om din COVID-19-vaccination eller -test med andre Google-tjenester eller tredjeparter. Dine COVID-19-oplysninger gemmes lokalt på din enhed.

Du kan vælge at dele dit coronapas med andre. Du kan gøre dette ved at gå til dit coronapas og vise det til en anden person. Når du giver en anden person tilladelse til at scanne den QR-kode, der vises på dit coronapas, giver du vedkommende mulighed for at se de oplysninger om din COVID-19-vaccination eller -test, der er gemt i forbindelse med QR-koden.

Slet dine oplysninger
Dine COVID-19-oplysninger gemmes kun på din enhed. Hvis du sletter dit kort, slettes dine oplysninger om COVID-19-vaccination og -test, da Google ikke gemmer en kopi af disse oplysninger.

Har du brug for mere hjælp?

Hvis du stadig har problemer eller spørgsmål, kan du stille spørgsmål i hjælpeforummet eller kontakte os.