Afegir passis sanitaris a Google Wallet

A Wallet, pots emmagatzemar una còpia digital dels registres de vacunació i de proves, i d'altres passis sanitaris. Els elements que s'admeten actualment són:

• Targeta de vacunació contra la COVID-19.
  • Registre de proves de la COVID-19.
  • Altres passis sanitaris, com ara targetes d'assegurança mèdica.

On estan disponibles les targetes de vacunació i els registres de proves de la COVID-19

Important: aquesta funció et permet emmagatzemar i mostrar informació de tercers sobre vacunació i proves de la COVID-19. Si creus que la informació que es mostra no és precisa o tens cap altra pregunta relacionada, contacta amb el teu professional sanitari de referència.

Aquesta funció està disponible als països o a les regions que figuren a continuació. Consulta el teu país o regió per veure els organismes governamentals, els tercers autoritzats o els professionals sanitaris de referència concrets que admeten targetes de vacunació i registres de proves de la COVID-19.

Austràlia Brasil Canadà Jersey Nova Zelanda Singapur Espanya (només a la Regió de Múrcia) Regne Unit
Estats Units

Afegir una targeta de vacunació o un registre de proves de la COVID-19

Important:

• El dispositiu ha de tenir Android 5 o una versió posterior i ha d'estar certificat per Play Protect. Per obtenir els millors resultats, et recomanem que actualitzis Android a la versió més recent.
  • La targeta de vacunació o el registre de proves de la COVID-19 s'emmagatzema localment al dispositiu. Si vols accedir a la teva informació de la COVID-19 en diversos dispositius, has de desar manualment la targeta en cada dispositiu.

Quan et facin la prova o t'administrin la vacuna, és possible que se't proporcionin instruccions sobre com pots consultar els resultats de la prova, l'estat de vacunació o el certificat en línia. Si no tens aquestes dades, contacta amb l'organització o el professional sanitari de referència que t'ha fet la prova o t'ha administrat la vacuna.

1. Amb el dispositiu, ves al lloc web, a l'aplicació, al correu electrònic o al missatge de text del teu professional sanitari de referència.
  2. Cerca la informació de vacunació o proves de la COVID-19.
  3. Cerca i toca Afegeix a Google Wallet.
  4. Si se't demana si vols desar-ho amb Chrome o Google Wallet, tria Google Wallet. Toca Afegeix a Wallet.
    • Si encara no en tens cap, és possible que hagis de definir un bloqueig de pantalla. Això serveix per millorar la seguretat i protegir la teva informació personal.
    • Si tens un bloqueig de pantalla, és possible que se't demani que desbloquegis el telèfon.
  5. Per afegir la targeta de vacunació contra la COVID-19 al dispositiu, llegeix la informació de consentiment i toca Accepto.

Consell: si reps més dosis després d'haver afegit la targeta de vacunació contra la COVID-19, per actualitzar la informació, has de tornar a afegir la targeta seguint els passos anteriors.

Escanejar el codi QR amb un telèfon Pixel per afegir una targeta de vacunació contra la COVID-19

Important: aquesta funció està disponible per als professionals sanitaris de referència que emeten targetes sanitàries SMART a Pixel 4 i models posteriors a Austràlia, al Canadà i als EUA. Per afegir un accés ràpid a una targeta de vacunació contra la COVID-19 amb un codi QR, has d'instal·lar l'aplicació Google Wallet al telèfon i tenir una connexió a Internet activa.

1. Obre la càmera del Pixel en mode "Lens".
  2. Orienta la càmera a la targeta de vacunació contra la COVID-19 amb el codi QR.
    • Si Wallet és l'única aplicació del dispositiu que proporciona el codi QR, toca l'etiqueta que mostra la càmera per obrir l'aplicació Wallet.
    • Si hi ha diverses aplicacions registrades com a proveïdores d'un codi QR, trobaràs una llista d'aquestes aplicacions. Pots seleccionar l'aplicació Wallet i afegir-hi la targeta.
  3. Quan se't demani, toca Afegeix a Google Wallet.

Cercar i utilitzar una targeta de vacunació o un registre de proves de la COVID-19

1. Obre l'aplicació Google Wallet .
  2. Cerca la targeta de vacunació contra la COVID-19 i toca-la.
    • Si no la trobes, desplaça't des de la part inferior de la pantalla fins que la vegis.

A la targeta de vacunació contra la COVID-19 es mostrarà la informació bàsica sobre tu, el teu professional sanitari de referència i les vacunes o proves de la COVID-19. Si vols, també pot incloure un codi QR que mostri aquesta informació. Per obtenir més informació, a la part inferior, toca Detalls.

Suprimir una targeta de vacunació contra la COVID-19

Important: la targeta de vacunació o el registre de proves de la COVID-19 només s'emmagatzema al dispositiu a què l'afegeixes. Google no conserva cap còpia d'aquesta informació. Si suprimeixes la targeta, se suprimirà la informació de vacunació i proves de la COVID-19. Per restaurar una targeta de vacunació o un registre de proves de la COVID-19 que s'ha suprimit del dispositiu, has de seguir els passos per tornar-lo a afegir.

Pots controlar com s'utilitzen les teves dades. Un cop hagis afegit la targeta de vacunació contra la COVID-19 al dispositiu, pots suprimir-la en qualsevol moment.

1. Per trobar la targeta de vacunació contra la COVID-19, segueix els passos anteriors.
  2. Toca la targeta de vacunació contra la COVID-19.
  3. A la part superior dreta, toca Més More i, a continuació, Suprimeix.

Corregir problemes amb una targeta de vacunació contra la COVID-19

No es pot afegir una targeta de vacunació contra la COVID-19

Si reps el missatge d'error "Utilitza Google Wallet per afegir la targeta COVID-19 al telèfon Android.":

1. Cerca el correu electrònic o el missatge de text que t'ha enviat el professional sanitari de referència per afegir la targeta de vacunació o el registre de proves de la COVID-19.
  2. Mantén premut l'enllaç.
  3. Selecciona "Obre al navegador" per obrir l'enllaç en un navegador web, com ara Chrome.
  4. Segueix els passos anteriors per afegir la targeta a Google Wallet.

Si això no corregeix el problema:

1. Al telèfon, obre Configuració Settings gear.
  2. A la barra de cerca, escriu "Obertura d'enllaços" i toca el resultat.
  3. Llisca fins a l'opció Serveis de Google Play i toca-la.
  4. Activa Obre els enllaços admesos.
  5. Torna a obrir l'enllaç del professional sanitari de referència i prova de configurar la targeta de vacunació o el registre de proves de la COVID-19.

Si encara tens problemes, contacta amb nosaltres per obtenir ajuda.

El teu professional sanitari no admet aquesta funció
Cada professional sanitari pot triar si vol permetre la integració amb Google Wallet. Contacta amb el teu professional sanitari de referència i demana-li si té previst oferir aquesta funció.

Política de privadesa de les targetes de vacunació i els registres de proves de la COVID-19

Quina informació es proporciona a Google quan deso la targeta de vacunació o el registre de proves de la COVID-19?

En desar la targeta COVID-19 al telèfon, demanes al teu professional sanitari de referència o tercer autoritzat que ens proporcioni determinada informació. Proporciones:

• Informació personal, com ara el nom i la data de naixement. Aquesta informació també pot incloure el número del document nacional d'identitat si el professional sanitari de referència o el tercer autoritzat que has triat proporciona aquesta informació.
  • Informació sobre el professional sanitari que ha administrat la vacuna o ha fet la prova de la COVID-19. Per exemple, el seu nom i les seves dades de contacte.
  • Informació sobre les vacunes i les proves de la COVID-19.
    • Si la teva targeta COVID-19 està relacionada amb la vacunació contra la COVID-19, inclourà informació com el nom de la vacuna, el número de lot i de dosi, la data d'administració, el nom de l'entitat que te la va administrar i les dades de la pròxima cita.
    • Si la targeta COVID-19 està relacionada amb una prova de la COVID-19, inclourà informació com el nom de la prova, el resultat, la data en què t'hi vas sotmetre i el nom de l'entitat que te la va fer.
  • Informació sobre la teva idoneïtat per a l'entrada o l'accés. Si el tercer autoritzat o l'organisme governamental corresponent admet la recomanació d'idoneïtat per a l'entrada a un país o l'accés a un espai o esdeveniment, s'inclourà aquesta informació i, si escau, la data en què caduca l'autorització.

Amb el teu consentiment, tractem aquesta informació per crear la targeta COVID-19. A més, registrem el fet que has donat el teu consentiment. Obtén més informació sobre com utilitzem les teves dades.

Important: Google crea la targeta COVID-19 amb la informació que decideixes proporcionar sobre tu i sobre la vacunació i les proves de la COVID-19. Google no verifica aquesta informació de manera independent. Google no pot confirmar fins a quin punt aquesta informació és completa o precisa. Si creus que aquestes dades no són correctes, contacta amb el teu professional sanitari de referència o un tercer autoritzat.

Es proporciona informació a Google quan faig servir la targeta de vacunació o el registre de proves de la COVID-19?
Quan fas servir la targeta COVID-19, com ara quan hi accedeixes o quan la mostres a tercers, proporciones a Google informació sobre com utilitzes la targeta COVID-19, tal com es descriu a la política de privadesa de Google. Aquesta informació, com ara el nombre de vegades que accedeixes a la targeta COVID-19 i quins dies ho fas, es comparteix amb Google.
Com s'utilitza la teva informació
  • Crear la targeta COVID-19. Per crear la targeta COVID-19, utilitzem la informació que ens proporciones a través de l'autoritat sanitària o el tercer autoritzat que tries. Aquesta informació no es comparteix amb altres serveis de Google i no s'utilitza per a la personalització d'anuncis.
  • Emmagatzemar la targeta COVID-19. La targeta COVID-19 es desa i s'emmagatzema al dispositiu.
  • Conservar un registre del teu consentiment. Conservem un registre del fet que has donat el teu consentiment perquè Google tracti la teva informació per proporcionar aquesta funció. Aquest registre té finalitats legals i reguladores.
  • Proporcionar i millorar aquest servei. Per oferir-te i millorar aquest servei, utilitzem informació sobre com utilitzes la targeta COVID-19. Per exemple, la informació sobre el nombre de persones que utilitzen la targeta COVID-19 cada dia ens ajuda a proporcionar-te un servei fiable.
Compartir la teva informació

No compartim la teva informació de vacunació o proves de la COVID-19 amb altres serveis de Google ni amb tercers. La informació sobre la COVID-19 s'emmagatzema localment al teu dispositiu.

Pots triar si vols compartir la targeta COVID-19 amb altres persones. Per fer-ho, pots accedir a la targeta COVID-19 al dispositiu i mostrar-la a una altra persona. Quan deixes que una altra persona escanegi el codi QR que es mostra a la targeta COVID-19, permets que llegeixi la teva informació de vacunació o proves de la COVID-19 emmagatzemada al codi QR.

Suprimir la teva informació
La informació sobre la COVID-19 només s'emmagatzema al teu dispositiu. Si suprimeixes la targeta, la informació de vacunació i proves de la COVID-19 se suprimirà, ja que Google no emmagatzema cap còpia d'aquestes dades.

Necessites més ajuda?

Si continues tenint problemes o si tens cap dubte, pots preguntar a la comunitat o contactar amb nosaltres.