Canviar la forma de pagament predeterminada a l'aplicació Google Wallet

La primera forma de pagament que afegeixes a Google Wallet es converteix en la predeterminada per als pagaments sense contacte. Quan fas servir la funció de tocar i pagar en botigues o en altres terminals compatibles, se't cobra a aquesta forma de pagament automàticament.

Consultar la forma de pagament predeterminada

1. Obre l'aplicació Google Wallet .
  2. A la part superior, a les formes de pagament, llisca des de la vora dreta de la pantalla cap a l'esquerra fins que arribis a la darrera.
  3. Toca Edita l'ordre de les targetes .
  4. La forma de pagament predeterminada té un símbol de pagament sense contacte .

Consell: les targetes que es poden utilitzar amb la funció de tocar i pagar, però que no són la forma de pagament predeterminada, tenen un altre símbol de pagament sense contacte .

Canviar la forma de pagament predeterminada

1. Obre l'aplicació Google Wallet .
  2. A la part superior, a la targeta, llisca des de la vora dreta de la pantalla fins que trobis la targeta que vols utilitzar com a predeterminada.
  3. Toca la targeta.
  4. A la part inferior, toca Detalls i, a continuació, Estableix com a predeterminada per pagar sense contacte.

Pagar amb una altra targeta

Pots tocar i pagar amb altres targetes que no siguin la predeterminada.

1. Obre l'aplicació Google Wallet .
  2. A la part superior, a la targeta, llisca des de la vora dreta de la pantalla cap a l'esquerra fins que trobis la targeta que vols utilitzar.
  3. Mantén la part posterior del telèfon a prop del terminal de pagament.
  4. Si se't demana, tria "Crèdit", independentment del tipus de targeta que utilitzis.

Corregir problemes

La forma de pagament predeterminada s'ha rebutjat
  1. Contacta amb el teu banc perquè comprovi si hi ha cap problema amb el teu compte.
  2. Si el teu compte no té cap problema, contacta amb la botiga per obtenir més informació.
S'ha fet un càrrec per error a una altra forma de pagament
Comprova quina targeta has definit com a predeterminada. Si no és la targeta que vols, actualitza la forma de pagament predeterminada o obtén informació sobre com pots pagar amb una altra targeta.
No es poden establir targetes de crèdit de botigues com a predeterminades
Si vols que una targeta de crèdit d'una botiga (targeta de marca pròpia) sigui la teva targeta predeterminada, ha de ser l'única que tinguis afegida a Google Wallet. Per pagar d'aquesta manera, obtén informació sobre com pots suprimir formes de pagament.

Necessites més ajuda?

Si continues tenint problemes o si tens cap dubte, pots preguntar a la comunitat o contactar amb nosaltres.