Tilføj et kredit- eller debetkort i Google Wallet-appen

Du kan føje et understøttet kort til Google Wallet for at betale i butikker med din telefon eller dit smart-ur.

Tilføj nyt kort

Med Google Wallet-appen
  1. Åbn appen Google Wallet .
  2. Tryk på Føj til Wallet nederst på skærmen.
  3. Tryk på Betalingskort.
    • Alle kort, du har gemt på din Google-konto, vises.
  4. Tryk på Nyt kredit- eller debetkort.
    • Hvis du vil tilføje et kort, skal du bruge dit kamera eller trykke på Eller indtast kortoplysningerne manuelt.
  5. Tryk på Gem og fortsæt nederst.
  6. Læs udsteders vilkår, og tryk på Acceptér.
  7. Hvis du bliver bedt om at verificere din betalingsmetode, skal du vælge en mulighed på listen. Få flere oplysninger om, hvordan du verificerer din betalingsmetode.

Tip! Efter dette trin kan du gøre følgende:

•  Du får vist en meddelelse om, at dit kort er blevet tilføjet, og at du er klar til at foretage betalinger i:
    • Butikker
    • Online
    • Eller i apps, hvor Google Pay accepteres
  • Se, hvordan du løser et problem, hvis du får en anden meddelelse.

Når du har tilføjet et kort, kan du muligvis se en lille transaktion på din konto fra Google Wallet. Denne transaktion er for at sikre gyldigheden af dit kort og din konto. Transaktionen forsvinder snart og påvirker ikke din saldo.

Fra din banks app eller website
  1. Åbn din bankapp, eller gå til din banks website.
  2. Log ind på din konto.
  3. Find knappen Føj til Google Wallet eller Føj til GPay, og tryk på den.
  4. Følg vejledningen på skærmen.

Hvis du ikke kan finde knappen "Føj til Google Wallet" eller "Føj til GPay", understøtter dit kort eller pengeinstitut muligvis ikke denne funktion. Kontakt din bank for at få flere oplysninger.

Problemløsning

"Konfiguration af kort til kontaktløs betaling kunne ikke fuldføres"

Hvis du ser denne meddelelse, understøtter din bank ikke kontaktløse betalinger for dit kort. Kontakt din bank for at få flere oplysninger.

Tip! Du kan sige til din bank: "Jeg kan ikke føje mit kort til min digitale pung for at bruge det til kontaktløse betalinger".

Du kan også få denne meddelelse, hvis der går noget galt under konfigurationen af dit kort. Prøv igen senere, eller brug et andet kredit- eller debetkort. Find understøttede betalingsmetoder efter land eller region.

"Dette kort kan ikke konfigureres til kontaktløs betaling"
Hvis du ser denne meddelelse, understøtter din bank i øjeblikket ikke kontaktløse betalinger med dit kort. Find understøttede betalingsmetoder efter land eller region. Du kan prøve at tilføje et andet kredit- eller debetkort. Kontakt din bank for at få flere oplysninger.
"Denne telefon kan ikke konfigureres til kontaktløs betaling"

Du kan få denne meddelelse af en af følgende årsager:

• Din telefon har ikke NFC-teknologi: NFC er påkrævet for at kunne foretage kontaktløse betalinger. Tjek, om din telefon understøtter NFC.
  • Din telefon opfylder ikke sikkerhedsstandarderne for kontaktløs betaling: Tjek, om du:
    • Har en rooted enhed
    • Kører en tilpasset ROM
    • Har en ulåst bootloader
    • Kører ikke-certificeret software

Hvis dit kort ikke kan konfigureres til kontaktløs betaling, men det er gemt på din Google-konto, kan du stadig bruge det til at:

• Købe Google-produkter og -tjenester.
  • Betale i en app eller på et website, hvis appen eller websitet understøtter Google Pay som betalingsmetode, eller hvis knappen "Køb med Gpay" er tilgængelig ved kassen.
"Konfigurationen af kontaktløs betaling kunne ikke fuldføres"
Hvis du får denne fejlmeddelelse, er dit kort muligvis blevet gemt på din Google-konto, men ikke i Google Wallet-appen. Prøv at tilføje en anden betalingsmetode, eller afslut konfigurationen. Find understøttede betalingsmetoder efter land eller region. Kontakt os, hvis du stadig har problemer.

Hvis dit kort ikke kan konfigureres til kontaktløs betaling, men det er gemt på din Google-konto, kan du stadig bruge det til at:

• Købe Google-produkter og -tjenester.
  • Betale i en app eller på et website, hvis appen eller websitet understøtter Google Pay som betalingsmetode, eller hvis knappen "Køb med Gpay" er tilgængelig ved kassen.
"Dette kort er ikke klar til onlinebetaling"
Hvis du ser denne meddelelse, kan dit kort ikke bruges til køb på nettet eller køb i apps. Hvis du er i et land eller en region, der understøtter kontaktløs betaling, kan du muligvis bruge kortet til kontaktløs betaling.
"Mine kort er forsvundet i Google Pay-appen, eller jeg har modtaget en mail om, at mine kort er blevet slettet"

Dine kort kan blive fjernet fra Google Wallet som en sikkerhedsforanstaltning. Tjek, om du:

• Har slået skærmlås fra eller ændret til en skærmlås, som Google Wallet ikke understøtter, f.eks. Smart Unlock eller Knock to Unlock.
  • Ikke har åbnet Google Wallet-appen i mindst 90 dage.
  • Har gendannet din telefons fabriksindstillinger.
  • Har ryddet alle data fra Google Play-tjenester eller Google Wallet i telefonens indstillinger.
  • Har fjernet din Google-konto fra telefonen.
  • Har fjernryddet eller fjernlåst din enhed.
  • Bruger funktionen Dual apps på din enhed.

Hvis ovenstående er tilfældet, skal du følge disse trin for at føje de fjernede kort til Google Wallet igen.

Hvis ovenstående ikke passer, kan du rapportere et problem eller sende feedback om appen.

Dual apps

Google Wallet er ikke kompatibel med funktionen Dual apps. Hvis du har en enhed med funktionen Dual apps, skal du slå den fra:

1. Åbn appen Indstillinger på din enhed.
  2. Rul ned.
  3. Tryk på Apps og derefter Dual apps.
  4. Tjek, om funktionen Dual apps er deaktiveret for de understøttede apps.
  5. Tryk på Indstillinger Settings øverst til højre.
  6. Tryk på Dual app accounts [Dual app-konti] og derefter Delete data of dual app accounts [Slet data for dual app-konti].
  7. Genstart din enhed.
  8. Åbn appen Google Wallet.
    • Tilføj om nødvendigt kortene, og tjek, om problemet er løst.
"Transaktionen kan ikke gennemføres"

Hvis du bliver bedt om at angive flere oplysninger, efter du har fået denne meddelelse, skal du følge vejledningen på skærmen.

Hvis du ikke bliver bedt om flere oplysninger:

• Prøv en anden betalingsmetode.
  • Tjek, at faktureringsadressen for din betalingsmetode, f.eks. et kreditkort, svarer til adressen i dine Google Pay-indstillinger. Hvis de ikke stemmer overens, skal du opdatere din adresse på payments.google.com og prøve at gennemføre transaktionen igen.
  • Hvis du er i en app, kan du i stedet prøve at betale på produktets website.
  • Hvis du er på websitet, så prøv appen.
  • Hvis du betaler med kreditkort, kan du kontakte din bank eller dit pengeinstitut vedrørende denne transaktion.
"Konfigurationen til betaling i butikker kunne ikke fuldføres. Noget gik galt under konfigurationen. Du kan prøve igen senere."

Med American Express kan du tilføje dit kort på op til 10 enheder. Hvis du ikke kan tilføje dit kort, har du muligvis nået grænsen. Slet dit kort fra gamle enheder, og prøv derefter at konfigurere kortet igen. Hvis dit kort ikke ligger på flere enheder, skal du kontakte American Express for at få yderligere hjælp.

Har du brug for mere hjælp?

Hvis du stadig har problemer eller spørgsmål, kan du stille spørgsmål i hjælpeforummet eller kontakte os.