Afegir una targeta de crèdit o de dèbit a l'aplicació Google Wallet

Pots afegir una targeta admesa a Google Wallet per pagar en botigues amb el telèfon o el rellotge intel·ligent.

Afegeix una targeta nova

Amb l'aplicació Google Wallet
  1. Obre l'aplicació Google Wallet .
  2. A la part inferior, toca Afegeix a Wallet .
  3. Toca Targeta de pagament.
    • Es mostraran totes les targetes que hagis desat al teu Compte de Google.
  4. Toca Targeta de crèdit o de dèbit nova.
    • Per afegir una targeta, utilitza la càmera o toca Introdueix els detalls manualment.
  5. A la part inferior, toca Desa i continua.
  6. Llegeix les condicions de l'emissor i toca Accepta.
  7. Si se't demana que verifiquis la forma de pagament, tria una opció de la llista. Obtén informació sobre com pots verificar la forma de pagament.

Consell: després de completar aquest pas:

Després d'afegir una targeta, és possible que trobis una petita transacció de Google Wallet al teu compte. Aquesta transacció serveix per comprovar que la teva targeta i el teu compte són vàlids. Desapareixerà aviat i no afecta el teu saldo.

Des de l'aplicació o el lloc web del banc
  1. Obre l'aplicació mòbil del banc o ves al seu lloc web.
  2. Inicia la sessió al teu compte.
  3. Cerca el botó Afegeix a Google Wallet o Afegeix a GPay i toca'l.
  4. Segueix les instruccions en pantalla.

Si no trobes el botó "Afegeix a Google Wallet" o "Afegeix a GPay", és possible que la targeta o la institució financera no admetin aquesta funció. Per obtenir més informació, contacta amb el teu banc.

Corregir un problema

"No s'ha pogut acabar de configurar la targeta per pagar sense contacte"

Si reps aquest missatge, el banc no admet els pagaments sense contacte per a la teva targeta. Per obtenir més informació, contacta amb el teu banc.

Consell: pots explicar al banc que no pots afegir la targeta a la cartera digital per fer transaccions de pagament sense contacte.

També pot ser que rebis aquest missatge si es produeix un error durant la configuració de la targeta. Torna-ho a provar més tard o prova d'utilitzar una altra targeta de dèbit o de crèdit. Consulta les formes de pagament admeses per país o regió.

"Aquesta targeta no es pot configurar per pagar sense contacte"
Si reps aquest missatge, significa que en aquests moments el teu banc no admet els pagaments sense contacte amb la teva targeta. Consulta les formes de pagament admeses per país o regió. Pots provar d'afegir una altra targeta de dèbit o de crèdit. Per obtenir més informació, contacta amb el teu banc.
"Aquest telèfon no es pot configurar per pagar sense contacte"

Pots rebre aquest missatge per un d'aquests motius:

• El telèfon no té tecnologia NFC. Per fer pagaments sense contacte, es necessita l'NFC. Comprova si el teu telèfon admet l'NFC.
  • El telèfon no compleix els estàndards de seguretat per als pagaments sense contacte. Comprova si el dispositiu:
    • S'ha rootejat.
    • Utilitza una ROM personalitzada.
    • Té un bootloader desbloquejat.
    • Utilitza programari sense certificat.

Si la targeta no es pot configurar per pagar sense contacte, però està desada al teu Compte de Google, pots utilitzar-la per:

• Comprar productes i serveis de Google.
  • Pagar en una aplicació o lloc web si ofereix Google Pay com a forma de pagament o té el botó "Compra amb GPay" en el moment de tramitar la compra.
"No s'ha pogut acabar de configurar el pagament sense contacte"
Si reps aquest missatge d'error, és possible que la targeta s'hagi desat al teu Compte de Google, però no a l'aplicació Google Wallet. Prova d'afegir una altra forma de pagament o finalitza la configuració. Consulta les formes de pagament admeses per país o regió. Si continues tenint problemes, contacta amb nosaltres.

Si la targeta no es pot configurar per pagar sense contacte, però està desada al teu Compte de Google, pots utilitzar-la per:

• Comprar productes i serveis de Google.
  • Pagar en una aplicació o lloc web si ofereix Google Pay com a forma de pagament o té el botó "Compra amb GPay" en el moment de tramitar la compra.
"Aquesta targeta no està preparada per pagar en línia"
Si reps aquest missatge, la targeta no es pot utilitzar per fer compres en llocs web ni des d'aplicacions. Si ets en un país o una regió que admet els pagaments sense contacte, és possible que puguis utilitzar la targeta per pagar amb aquest mètode.
"Les meves targetes han desaparegut de l'aplicació Google Pay o he rebut un correu electrònic que diu que s'han suprimit"

Les targetes es poden suprimir de Google Wallet com a mesura de seguretat. Comprova si:

• Has desactivat el bloqueig de pantalla o has canviat a un bloqueig de pantalla que Google Wallet no admet, com ara Smart Unlock o Knock to Unlock.
  • Fa 90 dies o més que no obres l'aplicació Google Wallet.
  • Has restablert les dades de fàbrica del telèfon.
  • Has esborrat totes les dades de Serveis de Google Play o de Google Wallet a la configuració del telèfon.
  • Has suprimit el teu Compte de Google del telèfon.
  • Has bloquejat el dispositiu o n'has netejat les dades de manera remota.
  • Utilitzes la funcionalitat d'aplicacions duals al dispositiu.

Si es compleix algun dels casos anteriors, segueix aquests passos per tornar a afegir targetes suprimides a Google Wallet.

Si no es compleix cap dels casos anteriors, informa d'un problema o envia suggeriments sobre l'aplicació.

Aplicacions duals

Google Wallet no és compatible amb la funció d'aplicacions duals. Si tens un dispositiu amb aquesta funció, per desactivar-la:

1. Al dispositiu, obre l'aplicació Settings (Configuració).
  2. Desplaça't cap avall.
  3. Toca Apps (Aplicacions) i, a continuació, Dual apps (Aplicacions duals).
  4. Comprova si la funció d'aplicacions duals està desactivada per a les aplicacions compatibles.
  5. A la part superior dreta, toca Settings (Configuració) Settings.
  6. Toca Dual app accounts (Comptes d'aplicacions duals) i, a continuació, Delete data of dual app accounts (Suprimeix les dades dels comptes d'aplicacions duals).
  7. Reinicia el dispositiu.
  8. Obre l'aplicació Google Wallet.
    • Si cal, afegeix les targetes i comprova si el problema s'ha resolt.
"La transacció no es pot completar"

Si se't demana que proporcionis més informació després de rebre aquest missatge, segueix les instruccions en pantalla.

Si no se't demana més informació:

• Prova una altra forma de pagament.
  • Comprova que l'adreça de facturació de la teva forma de pagament (com ara una targeta de crèdit) coincideixi amb l'adreça de la configuració de Google Pay. Si no coincideixen, actualitza l'adreça a payments.google.com. A continuació, torna a provar de fer la transacció.
  • Si ets en una aplicació, prova de pagar al lloc web del producte.
  • Si ets al lloc web, prova de pagar amb l'aplicació.
  • Si pagues amb targeta de crèdit, contacta amb el teu banc o institució financera i comunica el problema amb aquesta transacció.
"No s'ha pogut finalitzar la configuració per pagar en botigues. S'ha produït un error durant la configuració. Pots tornar-ho a provar més tard".

American Express et permet afegir la targeta a un màxim de 10 dispositius. Si no pots afegir-la, és possible que hagis arribat al límit permès. Suprimeix la targeta dels dispositius antics i, a continuació, torna a provar de configurar-la. Si la targeta no està en diversos dispositius, contacta amb American Express per obtenir més ajuda.

Necessites més ajuda?

Si continues tenint problemes o si tens cap dubte, pots preguntar a la comunitat o contactar amb nosaltres.