Tilmelding og kontooprettelse

Opret konto

Hvis du allerede har en Google-konto, kan du tilføje Google Wallet ved at logge ind med dit eksisterende brugernavn og den tilhørende adgangskode på wallet.google.com. Du skal blot indtaste dine personlige oplysninger og faktureringsoplysninger og klikke på Acceptér og opret.

Hvis du ikke har en konto endnu, skal du bruge en Google-konto for at tilmelde dig. Din Google-konto er gratis og giver dig adgang til mange Google-produkter. Følg denne vejledning for at oprette en:

1. Gå til wallet.google.com.
  2. Klik på den røde knap Tilmeld dig i øverste højre hjørne.
  3. Udfyld de påkrævede oplysninger, og klik på Tilbage til Google Wallet, når du er færdig.
  4. Indtast dine personlige oplysninger og faktureringsoplysninger, og klik på Acceptér og opret.

Flere konti

Vi anbefaler på det kraftigste, at du kun opretter én konto for at få den bedste Google Wallet-oplevelse. Alle dine transaktioner gemmes ét sted, og du behøver kun ét brugernavn og én adgangskode for at handle hurtigt og sikkert.

Luk konto

Du kan deaktivere Wallet ved at kontakte os. Når din konto er lukket, vil du ikke kunne logge ind på Wallet eller se dine transaktioner, men du vil stadig have adgang til andre Google-produkter, der er knyttet til din Google-konto.

Du kan også vælge at lukke alle Google-tjenester, der er knyttet til din Google-konto.