Du er ikke logget ind på din Google-konto. Log ind på din Google-konto for at få den bedste oplevelse af Hjælp.

Siden du har forespurt, er ikke tilgjengelig på språket ditt ennå. Du kan velge et annet språk nederst på siden. Eventuelt kan du bruke den innebygde oversettingsfunksjonen i Google Chrome til å oversette en hvilken som helst nettside til det språket du foretrekker.

Fjern noter fra det gamle Voice

Vigtigt! Denne funktion fungerer forskelligt, afhængigt af hvilken type konto du har. Få flere oplysninger om Google Voice-kontotyper.

Hvis du har brugt det gamle Voice, har du muligvis stadig noter i din indbakke. Disse noter kan gemmes eller fjernes ved hjælp af Google Takeout og grænsefladen i det gamle Voice. Selvom dine noter ikke vises i det gamle Voice, er de muligvis stadig tilgængelige i Google Takeout. Hvis du vil gemme dine noter, skal du bruge Google Takeout og downloade dine data inden udgangen af marts 2022.

Bemærk! Denne proces indebærer, at du downloader dine Noter-data og fjerner uønskede noter på din computer og i Voice-grænsefladen. I Google Voice-supportfællesskabet kan du få hjælp til at slette uønskede notedata, der er downloadet via Takeout.

Slet gamle Voice-noter

1. Få adgang til dine data i Takeout. Få flere oplysninger i Sådan downloader du dine Google-data.
  2. Udpak dine data, og find de data, som du vil slette.
  3. Slet de pågældende data (opkald, sms-beskeder eller talebeskeder) i Voice. Du kan få flere oplysninger ved at læse Arkivér eller slet sms-beskeder, opkald eller talebeskeder.