Du er ikke logget ind på din Google-konto. Log ind på din Google-konto for at få den bedste oplevelse af Hjælp.

Siden du har forespurt, er ikke tilgjengelig på språket ditt ennå. Du kan velge et annet språk nederst på siden. Eventuelt kan du bruke den innebygde oversettingsfunksjonen i Google Chrome til å oversette en hvilken som helst nettside til det språket du foretrekker.

System- og browserkrav til Voice

Før du bruger Google Voice, skal du sørge for, at din enhed opfylder følgende krav:

Kompatible operativsystemer

Google Voice er kompatibel med den aktuelle udgivelse og de 2 tidligere større udgivelser af disse operativsystemer:

• Chrome OS
  • Apple Mac
  • Microsoft Windows
  • Android (de 2 seneste versioner)
  • Apple iOS (de 2 seneste versioner)
  • Begrænset funktionalitet kan være tilgængelig på andre platforme.

Kompatible webbrowsere

Google Voice er kompatibelt med den aktuelle udgivelse og 1 tidligere større udgivelse af disse browsere:

• Chrome-browseren
  • Microsoft Edge
  • Mozilla Firefox (Windows og Mac)
  • Safari