Du är inte inloggad på ditt Google-konto. Logga in på Google-kontot för att få hjälp på bästa sätt.

Vidarekoppla ett samtal

Den här funktionen är tillgänglig för Voice för Google Workspace-konton som hanteras av ditt arbete eller din skola. Logga in på Google Workspace-kontot.

När du svarar eller ringer ett samtal kan du överföra samtalet till ett annat nummer.

Viktigt! Du kan inte överföra ett samtal till räddningstjänsten, nummerupplysningen eller till ditt eget nummer.

1. Svara på samtalet.
  2. När du är klar klickar du på Överför .
  3. I listan med kontakter letar du upp personen som du vill överföra samtalet till.
    • Om personen inte är en kontakt anger du personens nummer i stället.
  4. När du är klar klickar du på personens namn eller nummer.
    • Klicka på alternativet Överför nu om du vill att Voice ska koppla samman de två personerna.
    • Om du vill prata med den andra personen klickar du på Fråga först. Google Voice parkerar den ursprungliga uppringaren och ringer den andra personen. Om du sedan vill koppla samman de två personerna klickar du på knappen Överföring. Om du vill lägga på och återgå till det ursprungliga samtalet klickar du på Avbryt.
  5. Klicka på Stäng.