Je bent niet ingelogd op je Google-account. Log in op je Google-account voor de beste Help-functionaliteit.

Een gesprek doorverbinden

Deze functie is beschikbaar in Voice voor Google Workspace-accounts die worden beheerd door je werk of school. Inloggen op je Google Workspace-account

Als je een gesprek opneemt of start, kun je het doorverbinden met een ander nummer.

Belangrijk: Je kunt geen gesprekken doorverbinden aan hulpdiensten, nummerinformatieservices of je eigen nummer.

1. Neem op.
  2. Als je er klaar voor bent, tik je op Doorverbinden .
  3. Zoek in de contactenlijst de persoon naar wie je het gesprek wilt doorverbinden.
    • Als de persoon niet in de contactenlijst staat, voer je het nummer in.
  4. Als je klaar bent, tik je op de naam of het nummer van de persoon.
    • Als je wilt dat Voice de 2 personen verbindt, klik je op de optie Nu doorverbinden.
    • Als je met de 2e persoon wilt praten, klik je op Eerst vragen. Google Voice zet de oorspronkelijke beller in de wacht en belt de 2e persoon. Als je daarna de 2 personen wilt verbinden, klik je op de knop Doorverbinden. Klik anders op Annuleren om op te hangen en terug te gaan naar het oorspronkelijke gesprek.
  5. Klik op Sluiten.