De beller-ID wijzigen voor inkomende gesprekken

Deze functie is beschikbaar in Voice voor Google Workspace-accounts die worden beheerd door je werk of school. Inloggen op je Google Workspace-account

Je kunt het nummer dat wordt weergegeven als een gesprek naar je Google Voice-nummer wordt doorgeschakeld, wijzigen naar een van je gekoppelde nummers. Op het apparaat dat het doorgeschakelde gesprek ontvangt, kan je Google Voice-nummer of het telefoonnummer van de beller worden weergegeven. Als je je Google Voice-nummer laat weergeven, kun je doorgestuurde gesprekken herkennen.

1. Ga op je computer naar voice.google.com.
  2. Klik rechtsboven op Instellingen "".
  3. Klik aan de linkerkant op Gesprekken.
  4. Doe het volgende naast Mijn Google Voice-nummer weergeven als beller-ID wanneer gesprekken worden doorgeschakeld:
    • Als je je Google Voice-nummer wilt weergeven, zet je de schakelaar op Aan "".
    • Als je het telefoonnummer van de beller wilt weergeven, zet je de schakelaar op Uit "".

Deze instelling heeft geen invloed op Voice-gesprekken via internet. Voor internetgesprekken wordt altijd het telefoonnummer van de beller weergegeven.