Du er ikke logget ind på din Google-konto. Log ind på din Google-konto for at få den bedste oplevelse af Hjælp.

Skift opkalds-id for indgående opkald

Denne funktion er tilgængelig for Voice til Google Workspace-konti, der administreres af dit arbejde eller din skole. Log ind på din Google Workspace-konto.

Du kan skifte det nummer, der vises, når et opkald til dit Google Voice-nummer viderestilles til et af dine tilknyttede numre. Den enhed, der modtager det viderestillede opkald, kan vise dit Google Voice-nummer eller telefonnummeret på den, der ringer.

Brug forskellige enheder til at ændre opkalds-id

Vigtigt! Denne indstilling påvirker ikke Google Voice-opkald via internettet. Internetopkald viser altid telefonnummeret på den, der ringer.

1. Log ind på Google Voice på din computer.
  2. Klik på Indstillinger øverst til hjørne.
  3. Klik på Opkald til venstre.
    • Hvis du vil vise dit Google Voice-nummer på den enhed, der modtager et opkald, skal du aktivere Vis mit Google Voice-nummer som opkalds-id ved viderestilling af opkald
    • Hvis telefonnummer på den, der ringer, skal vises på den enhed, der modtager et opkald, skal du deaktivere Vis mit Google Voice-nummer som opkalds-id ved videresendelse af opkald
Tip! Aktivér Vis mit Google Voice-nummer som opkalds-id ved viderestilling af opkald for at hjælpe dig med at identificere opkald, der er videresendt fra Google Voice.