Du er ikke logget ind på din Google-konto. Log ind på din Google-konto for at få den bedste oplevelse af Hjælp.

Skift opkalds-id for indgående opkald

Denne funktion er tilgængelig for Voice til Google Workspace-konti, der administreres af dit arbejde eller din skole. Log ind på din Google Workspace-konto.

Du kan skifte det nummer, der vises, når et opkald til dit Google Voice-nummer viderestilles til et af dine tilknyttede numre. Den enhed, der modtager det viderestillede opkald, kan vise dit Google Voice-nummer eller telefonnummeret på den, der ringer.

Brug forskellige enheder til at ændre opkalds-id

Vigtigt! Denne indstilling påvirker ikke Google Voice-opkald via internettet. Internetopkald viser altid telefonnummeret på den, der ringer.

1. Åbn appen Google Voice .
  2. Øverst til venstre skal du trykke på menuen og derefter Indstillinger .
  3. Rul til "Opkald".
    • Hvis du vil vise dit Google Voice-nummer på den enhed, der modtager et opkald, skal du aktivere Vis mit Google Voice-nummer som opkalds-id ved viderestilling af opkald
    • Hvis telefonnummer på den, der ringer, skal vises på den enhed, der modtager et opkald, skal du deaktivere Vis mit Google Voice-nummer som opkalds-id ved videresendelse af opkald.
Tip! Aktivér Vis mit Google Voice-nummer som opkalds-id ved viderestilling af opkald for at hjælpe dig med at identificere opkald, der er videresendt fra Google Voice.