Skift opkalds-id for indgående opkald

Denne funktion er tilgængelig for Voice til Google Workspace-konti, der administreres af dit arbejde eller din skole. Log ind på din Google Workspace-konto.

Du kan skifte det nummer, der vises, når et opkald til dit Google Voice-nummer viderestilles til et af dine tilknyttede numre. Den enhed, der modtager det viderestillede opkald, kan vise dit Google Voice-nummer eller telefonnummeret på den, der ringer. Når dit Google Voice-nummer vises, hjælper det med at identificere viderestillede opkald.

1. Gå til voice.google.com på din computer.
  2. Klik på Indstillinger "" øverst i højre hjørne.
  3. Klik på Opkald til venstre.
  4. Ud for Vis mit Google Voice-nummer som opkalds-id ved viderestilling af opkald skal du gøre følgende:
    • Hvis dit Google Voice-nummer skal vises, skal du aktivere funktionen "".
    • Hvis telefonnummeret på den, der ringer, skal vises, skal du deaktivere funktionen"".

Denne indstilling påvirker ikke Voice-opkald via internettet. Internetopkald viser altid telefonnummeret på den, der ringer.

Relaterede emner