Je bent niet ingelogd op je Google-account. Log in op je Google-account voor de beste Help-functionaliteit.

Het weergavethema wijzigen

Als je tekst beter leesbaar wilt maken, kun je het contrastniveau in Google Voice verhogen. Je kunt de batterij van het apparaat sparen met het donkere thema in de Voice-app. Met deze instellingen worden alleen wijzigingen in de Voice-app aangebracht.

Hoog contrast inschakelen

1. Open de Voice-app .
  2. Tik linksboven op Menu and then Instellingen.
  3. Schakel onder Weergaveopties de optie Gespreksweergave met hoog contrast in.

Het donkere thema in- of uitschakelen

Het donkere thema is beschikbaar in de Voice-app op Android 10.0 en hoger. Als je het donkere thema inschakelt in de Android-instellingen, houdt Voice rekening met deze instelling, tenzij je deze hier wijzigt.

1. Open de Voice-app .
  2. Tik linksboven op Menu and then Instellingen.
  3. Tik onder Weergaveopties op Thema.
  4. Selecteer het thema voor dit apparaat:
    • Licht: Witte achtergrond met donkere tekst.
    • Donker: Zwarte achtergrond met lichte tekst.
    • Systeemstandaard: Gebruikt de instelling van het Android-apparaat. Meer informatie over scherm- en weergave-instellingen op Android.

Als de batterijmodus van het apparaat actief is, schakelt Voice automatisch het donkere thema in.