Skift visningstema

Du kan gøre det nemmere at læse ved at øge kontrastniveauet i Google Voice. Du kan spare på enhedens batteri ved at bruge mørkt tema i Voice-appen. Disse indstillinger foretager kun ændringer i Voice-appen.

Aktivér høj kontrast

1. Åbn Voice-appen Google Voice.
  2. Øverst til venstre skal du trykke på menuen Menu og derefter Indstillinger.
  3. Under Visningsmuligheder skal du aktivere Samtalevisning med høj kontrast.

Slå Mørkt tema til eller fra

Mørkt tema er tilgængeligt i Voice-appen på Android 10.0 og nyere. Hvis du slår mørkt tema til i Android-indstillingerne, respekterer Voice denne indstilling, medmindre du ændrer den her.

1. Åbn Voice-appen Google Voice.
  2. Øverst til venstre skal du trykke på menuen Menu og derefter Indstillinger.
  3. Under Visningsmuligheder skal du trykke på Tema.
  4. Vælg temaet for denne enhed:

Når batterisparefunktionen er slået til, aktiverer Voice automatisk mørkt tema.