Je bent niet ingelogd op je Google-account. Log in op je Google-account voor de beste Help-functionaliteit.

Siri gebruiken met Google Voice op je iPhone of iPad

Je kunt Google Voice gebruiken om te bellen of te sms'en via Siri, de digitale assistent, op je iPhone en iPad.

Siri en Google Voice instellen

1. Tik op je iPhone of iPad op Instellingen en dan Siri en zoeken.
  2. Selecteer een optie:
    • Zet Luister naar 'Hé Siri' aan.
    • Zet Druk op de thuisknop voor Siri aan.
  3. Tik op het scherm Instellingen in de lijst met apps op de Voice-app .
  4. Zet Gebruik met Vraag het aan Siri aan.
Tip: Als je meerdere accounts gebruikt in Google Voice, stel je je standaardaccount in iOS in.

Bellen en sms'en via Siri

Je kunt Siri vragen te bellen of te sms'en met zinnen zoals:

• 'Hé Siri, bel Johan op Google Voice.'
  • 'Hé Siri, stuur een bericht via Google Voice.'

Google Voice gebruiken in de app Opdrachten

Als je Siri wilt gebruiken met Google Voice in de app Opdrachten, heb je iOS 13 of hoger nodig.
  1. Open de app Opdrachten op je iPhone of iPad.
  2. Tik rechtsboven op Voeg toe  en dan Voeg taak toe en dan Apps.
  3. Selecteer de Voice-app.
  4. Selecteer een optie:
    • Bellen: Kies een contact. Het gespreksscherm wordt geopend.
    • Een bericht sturen: Geef een bericht op en selecteer ontvangers.