Siri integreren met Google Voice

Je kunt Google Voice gebruiken om te bellen of sms'jes te verzenden via Siri, de virtuele assistent die deel uitmaakt van iOS.

Siri en Google Voice instellen

1. Tik op je iPhone of iPad op Instellingen en dan Siri en zoeken.
  2. Schakel Luister voor 'Hé Siri' of Druk op de thuisknop voor Siri in.
  3. Tik op het scherm Instellingen in de lijst met apps op de Voice-app "".
  4. Schakel Gebruik met Siri in.

Als je meer dan één account gebruikt in Google Voice, stel je je standaardaccount in iOS in.

Bellen en sms'en via Siri

Vraag Siri te bellen of sms-berichten te verzenden met behulp van zinnen, zoals:

• 'Hé Siri, bel Johan op Google Voice'
  • 'Hé Siri, stuur een bericht via Google Voice'