Du er ikke logget ind på din Google-konto. Log ind på din Google-konto for at få den bedste oplevelse af Hjælp.

Brug Siri med Google Voice på din iPhone eller iPad

Du kan bruge Google Voice til at foretage opkald eller sende sms-beskeder fra Siri, som er den digitale assistent på din iPhone og iPad.

Konfigurer Siri og Google Voice

1. På din iPhone eller iPad skal du trykke på Settings (Indstillinger) efterfulgt af Siri & Search (Siri og søg).
  2. Vælg en af mulighederne:
    • Aktivér Listen for "Hey Siri" (Lyt efter "Hej Siri")
    • Aktivér Press Home for Siri (Tryk på Hjem for Siri)
  3. På skærmen Settings (Indstillinger) skal du finde din liste over apps og trykke på appen Voice .
  4. Aktivér Use with Ask Siri (Brug med Spørg Siri).
Tip! Hvis du bruger mere end én konto i Google Voice, skal du konfigurere din standardkonto i iOS.

Foretag opkald og send sms-beskeder fra Siri

Du kan bede Siri om at foretage opkald eller sende sms-beskeder ved eksempelvis at sige:

• "Hej Siri, ring til John i Google Voice."
  • "Hej Siri, send en besked i Google Voice."

Brug Google Voice i appen Shortcuts (Genveje)

Du skal have iOS 13 eller nyere for at bruge Siri med Google Voice i appen Shortcuts (Genveje).
  1. Åbn appen Shortcuts (Genveje) på din iPhone eller iPad.
  2. Øverst til højre skal du trykke på Add (Tilføj) efterfulgt af Add action (Tilføj handling) efterfulgt af Apps
  3. Vælg appen Voice.
  4. Vælg en af mulighederne:
    • Call (Ring): Vælg en kontakt. Skærmen i opkaldet åbnes.
    • Send a message (Send en besked): Skriv en besked, og vælg derefter modtagere.