Compatibiliteit van besturingssysteem en browsers voor Google Voice

Geschikte besturingssystemen

Google Voice werkt met de huidige release en de 2 voorgaande belangrijke releases van deze besturingssystemen:

• Chrome OS
  • Apple Mac
  • Microsoft Windows
  • Android (laatste 2 versies)
  • Apple iOS (laatste 2 versies)
  • Beperkte functionaliteit is mogelijk beschikbaar via andere platforms.

Geschikte webbrowsers

Google Voice werkt met de huidige release en de voorgaande belangrijke release van deze browsers:

• Chrome-browser
  • Microsoft Edge
  • Mozilla Firefox (Windows en Mac)
  • Safari

Beschikbaarheid per land

Google Voice is beschikbaar in deze landen:
  • België
  • Canada
  • Denemarken
  • Frankrijk
  • Duitsland
  • Ierland
  • Italië
  • Nederland
  • Portugal
  • Spanje
  • Zweden
  • Zwitserland
  • Verenigd Koninkrijk
  • Verenigde Staten (met uitzondering van Alaska, Hawaii, de Amerikaanse gebiedsdelen Amerikaans-Samoa, Guam, de Noordelijke Marianen, Puerto Rico en de Amerikaanse Maagdeneilanden)

Regels voor landen met alleen SIP-abonnementen

SIP Link is ook beschikbaar in landen waar first party-bellen niet beschikbaar is. Klanten in deze landen moeten een SIP Link Standard- of Premier-abonnement kopen om telefoonnummers van hun provider te koppelen aan Google Voice.

Dit zijn de landen waarin u alleen SIP Link kunt gebruiken:

• Argentinië
  • Brazilië
  • Chili
  • Colombia
  • Mexico

Google, Google Workspace en de gerelateerde merken en logo's zijn handelsmerken van Google LLC. Alle andere bedrijfs- en productnamen zijn handelsmerken van de bedrijven waarmee ze in verband worden gebracht.