Du er ikke logget ind på din Google-konto. Log ind på din Google-konto for at få den bedste oplevelse af Hjælp.

Send feedback, eller få hjælp

Vi vil gerne høre fra dig, hvis noget ikke fungerer, som det skal, eller hvis du har forslag eller idéer til funktioner. Du hjælper os bedst med at prioritere funktioner og identificere problemer ved at sende feedback.

1. Åbn appen Google Voice på din iPhone eller iPad.

2. Tryk på menuen øverst i venstre hjørne og derefter Hjælp og feedback.
  3. Tryk på Send feedback nederst på hjælpeskærmen.
  4. (Valgfrit) Hvis du vil vælge en anden konto, kan du bruge rullelisten Fra.
  5. Giv en detaljeret beskrivelse af problemet eller forslaget.
  6. (Valgfrit) Markér afkrydsningsfeltet ud for Inkluder screenshot og logfiler for at sende et screenshot.
  7. Tryk på Send .

Få hjælp

• Hvis du har et spørgsmål eller har brug for hjælp, kan du besøge Google Voice-hjælpegruppen.
  • Hvis du har en Google Voice til Google Workspace-konto, der administreres af dit arbejde eller din skole, kan du kontakte din Google Workspace-administrator for at få hjælp. Få flere oplysninger