Je bent niet ingelogd op je Google-account. Log in op je Google-account voor de beste Help-functionaliteit.

Je Google Voice-gesprekken screenen

Wanneer je wordt gebeld op je Google Voice-nummer, kun je gesprekken screenen om de naam van de beller te horen voordat je het gesprek beantwoordt. Nadat je de naam van de beller hebt gehoord, heb je de volgende keuzes:

• Druk op 1 om het gesprek te accepteren.
  • Druk op 2 om het gesprek door te sturen naar je voicemail in Voice. Je kunt meeluisteren terwijl de beller een bericht inspreekt. Vervolgens kun je ophangen of op het sterretje (*) drukken om met de beller praten.

Gespreksscreening in- of uitschakelen

1. Ga op je computer naar voice.google.com.
  2. Klik rechtsboven op Instellingen .
  3. Klik links op Gesprekken.
  4. Zet Gesprekken screenen op Aan
    • Als je inkomende gesprekken niet wilt screenen, zet je Gesprekken screenen op Uit .

Tip: Als je gesprekken van een bepaalde persoon of groep wilt screenen, stel je regels in Google Voice in.

Horen wie er belt voordat je een gesprek beantwoordt

Wanneer je 'Gesprekken screenen' inschakelt, worden alle gesprekken naar je Voice-nummer gescreend op al je apparaten.

• Bellers waarvan het telefoonnummer niet in je Google-contacten staat, wordt gevraagd hun naam uit te spreken voordat ze worden verbonden. Je krijgt de opgenomen naam te horen. Deze bellers wordt altijd gevraagd om hun naam uit te spreken totdat je hun naam en telefoonnummer aan je contacten toevoegt.
  • Bellers waarvan het telefoonnummer in je contacten staat, hoeven hun naam niet uit te spreken. Voice leest hun naam voor.
  • Bedrijven die bij Google bekend zijn, zoals bedrijven met een telefoonnummer op Google Maps, worden niet om hun naam gevraagd. Tijdens het screenen leest Voice de naam voor, zoals 'Gesprek van BENU Apotheek'.