Du er ikke logget ind på din Google-konto. Log ind på din Google-konto for at få den bedste oplevelse af Hjælp.

Screen dine Google Voice-opkald

Når du modtager opkald til dit Google Voice-nummer, kan du screene dine opkald, så du hører navnet på den person, der ringer, før du besvarer opkaldet. Når du har hørt navnet på den, der ringer, har du følgende valgmuligheder:

• Tryk på 1 for at acceptere opkaldet.
  • Tryk på 2 for at sende opkaldet til din telefonsvarer i Voice. Du kan lytte, mens den, der ringer, indtaler sin besked og efterfølgende lægger på, eller du kan tale med vedkommende ved at trykke på Stjerne (*).

Slå screening til eller fra

1. Åbn appen Voice på din iPhone eller iPad.

2. Tryk på menuen øverst i venstre hjørne og derefter Indstillinger.
  3. Aktivér Udvælg opkald under Opkald.

Deaktiver Udvælg opkald , hvis du ikke vil udvælge indgående opkald.

Hør, hvem der ringer, før du svarer

Når du aktiverer screening, screenes alle opkald til dit Voice-nummer på alle dine enheder.

• Hvis personer ringer, og de ikke er i dine Google-kontakter, bliver de bedt om at indtale deres navn, før opkaldet forbindes. Deres navn optages og afspilles for dig. De personer, der ringer, bliver altid bedt om at indtale deres navn, indtil du føjer deres navn og telefonnummer til dine kontakter.
  • Hvis du modtager et opkald fra en person, hvis telefonnummer er i dine kontakter, bliver vedkommende ikke bedt om at indtale sit navn. Voice fortæller dig, hvem der ringer.
  • Virksomheder, der er kendt af Google, f.eks. virksomheder med et telefonnummer i Google Maps, bliver ikke bedt om at indtale deres navn. Voice fortæller dig navnet under screening, f.eks. "Opkald fra Byens Apotek".