Løs problemer med Voice-opkald

Hvis du har problemer med at foretage opkald eller få adgang til Google Voice, kan du prøve disse trin for at løse netop dit problem.

Tilmelding ikke mulig, fordi din konto ikke er klar

Hvis du under tilmeldingen ser meddelelsen "Din konto er ikke klar endnu", ska du kontakte din Google Voice-administrator. Før du kan bruge Voice, skal din administrator tildele dig en Voice-licens og konfigurere din konto.

Ingen adgang til Google Voice

Hvis du bruger en G Suite-konto, der administreres af dit arbejde eller din skole:

• Undersøg, om din administrator har aktiveret Voice for din konto og tildelt dig en Voice-licens.
  • Tjek din internetforbindelse og afprøv, om du har adgang til andre G Suite-tjenester.
  • Sørg for, at du bruger en understøttet browser:
    • Chrome
    • Firefox (Windows og Mac)

Du kan ikke foretage et telefonopkald

1. Sørg for, at telefonnummeret er formateret korrekt.
    • Hvis du har kopieret og indsat telefonnummeret, kan du prøve at indtaste nummeret, du vil ringe til.
    • Hvis du foretager et udlandsopkald, skal du angive den korrekte landekode. Tjek, at du ikke har indtastet landekoden to gange.
  2. Hvis du ikke bruger en Google Voice til G Suite-konto, skal du tjekke, om du har nok taletid. Få flere oplysninger om, hvordan du køber taletid.
    • Næsten alle Google Voice-opkald til USA og Canada er gratis, når du ringer fra USA.
    • Det koster 1 cent i minuttet (USD) at ringe til nogle få områder i USA og Canada eller den anførte takst i din lokale valuta.
    • Opkald til lande uden for USA kan foretages til lave takster.

I forbindelse med Voice for G Suite-konti faktureres din organisation for opkald.

3. Voice-opkald er muligvis ikke tilgængelige i det land/område, du besøger.
    Lande/regioner, hvor det ikke er muligt at foretage opkald via Voice
    • Krim
    • Cuba
    • Indien (Brugere kan foretage opkald til alle lande, men kan ikke foretage indenrigsopkald)
    • Iran
    • Nordkorea
    • Sudan
    • Syrien
  4. Hvis du bruger en konto til arbejde eller skole og hører meddelelsen "Opkaldet kunne ikke gennemføres", skal du kontakte din Voice-administrator. Denne meddelelse kan betyde, at du ikke længere har en Voice-licens, og at din administrator skal tildele dig en licens.

Du kan ikke modtage telefonopkald

På din computer

1. Sørg for, at du har åbnet voice.google.com i din browser.
  2. Sørg for, at din computer er konfigureret til at besvare indgående opkald.
  3. Genindlæs din browser.

På din mobilenhed

Sørg for, at din mobilenhed er konfigureret til at besvare indgående opkald.

Hvis du stadig oplever problemer

Besøg Google Voice-hjælpeforummet for at få hjælp fra andre personer, som bruger Voice.