Du er ikke logget ind på din Google-konto. Log ind på din Google-konto for at få den bedste oplevelse af Hjælp.

Løs problemer med Voice-opkald

Hvis du har problemer med at foretage opkald eller få adgang til Google Voice, kan du prøve disse trin for at løse netop dit problem.

Tilmelding ikke mulig, fordi din konto ikke er klar

Hvis du under tilmeldingen ser meddelelsen "Din konto er ikke klar endnu", skal du kontakte din Google Voice-administrator. Før du kan bruge Voice, skal din administrator tildele dig en Voice-licens og konfigurere din konto.

Ingen adgang til Google Voice

Hvis du bruger en Google Workspace-konto, der administreres af dit arbejde eller din skole:

• Undersøg, om din administrator har aktiveret Voice for din konto og tildelt dig en Voice-licens.
  • Tjek din internetforbindelse, og bekræft, at du har adgang til andre Google Workspace-tjenester.
  • Sørg for, at du bruger en understøttet browser:
    • Chrome
    • Firefox (Windows og Mac)
    • Microsoft Edge
    • Safari

Du kan ikke foretage et telefonopkald

Vigtigt! Kinesiske teleselskaber kan blokere udgående opkald til Kina.

1. Sørg for, at telefonnummeret er formateret korrekt.
    • Hvis du har kopieret og indsat telefonnummeret, kan du prøve at indtaste nummeret, du vil ringe til.
    • Hvis du foretager et udlandsopkald, skal du angive den korrekte landekode. Tjek, at du ikke har indtastet landekoden to gange.
  2. Hvis du ikke bruger en Google Voice til Google Workspace-konto, skal du tjekke, om du har nok taletid. Få flere oplysninger om, hvordan du køber taletid.

I forbindelse med Voice til Google Workspace-konti faktureres din organisation for opkald.

3. Voice-opkald er muligvis ikke tilgængelige i det land/område, du besøger.
    Lande/regioner, hvor det ikke er muligt at foretage opkald via Voice
    • Krim
    • Cuba
    • Indien (Brugere kan foretage opkald til alle lande, men kan ikke foretage indenrigsopkald)
    • Iran
    • Nordkorea
    • Sudan
    • Syrien
  4. Hvis du bruger en konto til arbejde eller skole og hører meddelelsen "Opkaldet kunne ikke gennemføres", skal du kontakte din Voice-administrator. Denne meddelelse kan betyde, at du ikke længere har en Voice-licens, og at din administrator skal tildele dig en licens.

Du kan ikke modtage telefonopkald

På din computer

1. Sørg for, at du har åbnet voice.google.com i din browser.
  2. Sørg for, at din computer er konfigureret til at besvare indgående opkald.
  3. Genindlæs din browser.

På din mobilenhed

Sørg for, at din mobilenhed er konfigureret til at besvare indgående opkald.

Jeg kan slet ikke høre en ringelyd ved indgående opkald

Hvis du ikke bruger Voice regelmæssigt, mens det er åbent, kan du muligvis ikke høre en ringelyd for indgående opkald. Du kan løse dette problem ved at interagere med Voice. Klik gennem Voice-grænsefladen i 10 sekunder. Læs vores ændringer af politikken for autoplay for at få flere oplysninger.

Inaktivitet kan få Google Voice-fanen til at gå i dvaletilstand. Når du modtager et opkald, mens fanen Google Voice er i dvaletilstand, ringer indgående opkald ikke.

Hvis du stadig oplever problemer

Gå til Google Voice-hjælpeforummet for at få hjælp fra andre personer, som bruger Voice.