Je bent niet ingelogd op je Google-account. Log in op je Google-account voor de beste Help-functionaliteit.

Je beller-ID beheren tijdens gesprekken

Als je belt, kun je je beller-ID verbergen voor mensen die je belt. Je kunt ook aangeven welk telefoonnummer je wilt gebruiken om te bellen en berichten te sturen.

Je beller-ID verbergen voor alle gesprekken

Belangrijk: Als je je beller-ID op één apparaat verbergt, wordt deze op alle apparaten met hetzelfde Google Voice-account verborgen.
  1. Open Google Voice op je computer.
  2. Log in met het Google-account waarmee je je nummer hebt geregistreerd.
  3. Klik rechtsboven op Instellingen .
  4. Klik links op Gesprekken.
  5. Zet Anonieme beller-ID aan .
    • Als je je nummer wilt laten zien aan mensen die je belt, zet je Anonieme beller-ID uit .

Je beller-ID verbergen voor afzonderlijke gesprekken

Als je je beller-ID niet verbergt voor alle gesprekken, kun je je beller-ID tijdelijk verbergen voor afzonderlijke gesprekken.
  1. Open Google Voice op je computer.
  2. Log in met het Google-account waarmee je je nummer hebt geregistreerd.
  3. Klik links op Gesprekken Gesprekken.
  4. Voer het voorvoegsel in waarmee je beller-ID wordt geblokkeerd.
    • Dit voorvoegsel is afhankelijk van het land of de regio waar je Google Voice-nummer vandaan komt. Als je Google Voice-nummer bijvoorbeeld een VS-nummer is, is het voorvoegsel *67. Je gebruikt altijd hetzelfde voorvoegsel voor alle nummers die je belt.
  5. Geef het telefoonnummer op.
  6. Klik op Bellen Gesprekken.

Kiezen welk nummer wordt weergegeven in je beller-ID

Als je meer dan één Google Voice-nummer hebt, kun je kiezen welk nummer wordt weergegeven als je belt en berichten stuurt.
  1. Open Google Voice op je computer.
  2. Log in met het Google-account waarmee je je nummer hebt geregistreerd.
  3. Klik rechtsboven op Instellingen .
  4. Klik links op Gesprekken.
  5. Kies onder Uitgaande beller-ID het nummer waarmee je wilt bellen en berichten wilt sturen.