Je beller-ID verbergen als je belt

Je kunt je Google Voice-nummer verbergen als je belt, zodat het niet zichtbaar is voor de mensen die je belt.

Je beller-ID verbergen voor alle gesprekken

1. Open de Voice-app "".

2. Tik linksboven op Menu "" and then Instellingen.
  3. Zet bij Gesprekken de optie Anonieme beller-ID aan "".

Als je wilt dat mensen je telefoonnummer zien wanneer je ze belt, schakel je Anonieme beller-ID uit "".

Als je je beller-ID op één apparaat verbergt, wordt deze verborgen op alle apparaten die aan je Voice-account zijn gekoppeld.

Je beller-ID verbergen voor afzonderlijke gesprekken

Als je je beller-ID niet verbergt voor alle gesprekken, kun je je beller-ID tijdelijk verbergen voor afzonderlijke gesprekken.

1. Open Voice.
  2. Open het tabblad Gesprekken Tabblad Gesprekken.
  3. Voordat je het telefoonnummer belt, voer je het voorvoegsel voor het blokkeren van je beller-ID in.
    Dit voorvoegsel is afhankelijk van het land/de regio waar je Voice-nummer vandaan komt. Als je Voice-nummer bijvoorbeeld uit de VS komt, is het voorvoegsel *67. Je gebruikt altijd hetzelfde voorvoegsel, ongeacht het nummer dat je belt.
  4. Toets het telefoonnummer in nadat je het voorvoegsel hebt ingevoerd.
    De persoon die je belt, ziet je telefoonnummer niet.