Du er ikke logget ind på din Google-konto. Log ind på din Google-konto for at få den bedste oplevelse af Hjælp.

Administrer dit opkalds-id under opkald

Når du foretager opkald, kan du skjule dit opkalds-id for de personer, du ringer til. Du kan også angive, hvilket telefonnummer du vil foretage opkald og sende beskeder fra.

Skjul dit opkalds-id i alle opkald

Vigtigt! Når du skjuler dit opkalds-id på én enhed, skjules det på alle enheder med den samme Google Voice-konto.
  1. Åbn appen Google Voice .
  2. Øverst til venstre skal du trykke på menuen og derefter Indstillinger.
  3. Aktivér Anonymt opkalds-id under "Opkald".
    • Hvis du vil vise dit telefonnummer til personer, du ringer til, skal du deaktivere Anonymt opkalds-id .

Skjul dit opkalds-id i individuelle opkald

Hvis du ikke skjuler dit opkalds-id for alle opkald, kan du midlertidigt skjule det for individuelle opkald.

1. Åbn appen Google Voice .
  2. Tryk på Opkald Opkald forneden.
  3. Angiv det præfiks, der skal bruges til at blokere dit opkalds-id.
    • Dette præfiks afhænger af det land eller område, dit Google Voice-nummer er fra. Hvis dit Google Voice-nummer f.eks. er fra USA, er dit præfiks "*67". Du bruger altid det samme præfiks til alle numre, du ringer til.
  4. Angiv telefonnummeret.
  5. Tryk på Ring Opkald.

Vælg, hvilket nummer der skal vises på dit opkalds-id

Hvis du har mere end ét Google Voice-nummer, kan du vælge, hvilket nummer der skal vises, når du foretager opkald og sender beskeder.

1. Åbn appen Google Voice .
  2. Øverst til venstre skal du trykke på menuen og derefter Indstillinger.
  3. Under "Vis nummer for udgående opkald" skal du vælge det telefonnummer, du vil foretage opkald og sende beskeder fra.