Skjul dit opkalds-id, når du foretager opkald

Når du foretager opkald, kan du skjule dit Google Voice-nummer, så de personer, du ringer, ikke kan se det.

Skjul dit opkalds-id i alle opkald

1. Åbn appen Voice Google Voice på din Android-enhed.

2. Tryk på menuen Menu øverst i venstre hjørne og så Indstillinger.
  3. Deaktiver Anonymt opkalds-id Til under Opkald.

Hvis du vil have, at folk skal se dit telefonnummer, når du ringer til dem, skal du deaktivere Anonymt opkalds-id Fra.

Hvis du skjuler dit opkalds-id på én enhed, skjules det ikke på alle enheder, der er tilknyttet din Voice-konto.

Vis ikke dit nummer i individuelle opkald

Hvis du ikke aktiverer din mulighed for at skjule dit opkalds-id for alle opkald, kan du midlertidigt skjule det i forbindelse med individuelle opkald.

1. Åbn Voice.
  2. Åbn fanen Opkald Fanen Opkald.
  3. Inden du ringer til telefonnummeret, skal du indtaste præfikset for at blokere dit opkalds-id.
    Dette præfiks afhænger af det land/område, dit Voice-nummer er fra. Hvis dit Voice-nummer f.eks. er fra USA, er dit præfiks *67. Du bruger altid det samme præfiks, uanset hvilket nummer du ringer til.
  4. Ring til telefonnummeret, når du har indtastet præfikset.
    Den person, du ringer til, kan ikke se dit telefonnummer.