Skjul dit opkalds-id, når du foretager opkald

Når du foretager opkald, kan du skjule dit Google Voice-nummer, så de personer, du ringer, ikke kan se det.

Skjul dit opkalds-id i alle opkald

1. Åbn Voice-appen Google Voice.

2. Øverst til venstre skal du trykke på menuen Menu og derefter Indstillinger.
  3. Under Opkald skal du aktivere Anonymt opkalds-id Til.

Hvis du vil have, at folk skal se dit telefonnummer, når du ringer til dem, skal du deaktivere Anonymt opkalds-id Fra.

Hvis du skjuler dit opkalds-id på én enhed, skjules det ikke på alle enheder, der er tilknyttet din Voice-konto.

Vis ikke dit nummer i individuelle opkald

Hvis du ikke skjuler dit opkalds-id for alle opkald, kan du midlertidigt skjule det for individuelle opkald.

1. Åbn Voice.
  2. Åbn fanen Opkald Fanen Opkald.
  3. Inden du ringer til telefonnummeret, skal du indtaste præfikset for at blokere dit opkalds-id.
    Dette præfiks afhænger af det land/område, dit Voice-nummer er fra. Hvis dit Voice-nummer f.eks. er fra USA, er dit præfiks *67. Du bruger altid det samme præfiks, uanset hvilket nummer du ringer til.
  4. Ring til telefonnummeret, når du har indtastet præfikset.
    Den person, du ringer til, kan ikke se dit telefonnummer.