Je bent niet ingelogd op je Google-account. Log in op je Google-account voor de beste Help-functionaliteit.

Een vaste telefoon gebruiken met Voice

Als je een vaste telefoon krijgt van je organisatie, kun je die gebruiken om te bellen en gebeld te worden met Google Voice.

Tip: Je vaste telefoon staat bij je andere Google Voice-apparaten onder Instellingen  and then Apparaten en nummers.

Een gesprek doorverbinden vanaf een vaste telefoon

Nadat je de vaste telefoon hebt opgenomen, kun je het gesprek doorverbinden naar een ander Google Voice-nummer in je organisatie.

1. Neem op.
  2. Druk als je er klaar voor bent op Transfer (Doorverbinden).
    1. Voice zet het gesprek in de wacht.
  3. Toets het nummer in van de persoon naar wie je het gesprek wilt doorverbinden.
  4. Kies een optie:
    1. Druk op Transfer Now (Nu doorverbinden) om het gesprek meteen door te verbinden.
      1. Voice verbindt het gesprek door.
    2. Wacht tot de persoon heeft opgenomen en druk dan op Transfer Now (Nu doorverbinden).
      1. Voice verbindt het gesprek door.
  5. Hang op.

Wisselgesprek gebruiken op een vaste telefoon

Als je wordt gebeld terwijl je in gesprek bent, hoor je een toon op je handset en zie je op het scherm van de telefoon welk nummer jou belt. Je kunt het inkomende gesprek opnemen en automatisch het eerste gesprek in de wacht zetten.

• Druk op Answer (Beantwoorden) om het inkomende gesprek te beantwoorden.
  • Druk op Reject (Weigeren) om het gesprek te negeren.

Gebruik de pijltoetsen om te wisselen tussen 2 actieve gesprekken.

Als je wilt teruggaan naar een gesprek nadat je het andere gesprek hebt beëindigd, druk je op Resume (Hervatten).

Een 2e gesprek starten vanaf een vaste telefoon

Als je in gesprek bent, kun je die beller in de wacht zetten en een 2e gesprek starten.

1. Druk op New Call (Nieuw gesprek).
    Voice zet het 1e gesprek in de wacht.
  2. Kies het nummer van het 2e gesprek.

Of:

1. Druk op Hold (In de wacht).
    Voice zet het 1e gesprek in de wacht.
  2. Druk op New Call (Nieuw gesprek), en dan:
  3. Kies het nummer van het 2e gesprek.

Gebruik de pijltoetsen om te wisselen tussen 2 actieve gesprekken.

Als je wilt teruggaan naar een gesprek nadat je het andere gesprek hebt beëindigd, druk je op Resume (Hervatten).

Snelkeuze instellen op een vaste telefoon

Je kunt snelkeuzetoetsen aanpassen op je vaste telefoon zodat je met 1 druk op een toets veelgebruikte nummers kunt bellen.

Opmerking: In de toekomst kan Google Voice nieuwe functies toewijzen aan knoppen die je gebruikt voor snelkeuze. In dat geval moet je de sneltoetsen opnieuw instellen.

1. Druk aan de zijkant van het scherm op een van de niet-toegewezen knoppen voor snelkeuze.
    Het verschilt per telefoonmodel waar de knoppen voor snelkeuze zitten.
  2. Druk in het veld Name (Naam) op Edit (Bewerken). Geef een naam op voor de snelkeuze en druk op Save (Opslaan).
    Gebruik de pijltoetsen om te navigeren.
  3. Klik in het veld Destination Number (Doelnummer) op Edit (Bewerken). Geef het telefoonnummer op en druk op Save (Opslaan).
  4. Laat het veld Voice Service (Voice-service) leeg, dat wordt automatisch ingesteld.
  5. Druk op Home.
    De snelkeuze is ingesteld.

Een snelkeuze bewerken

1. Houd de knop ingedrukt naast de snelkeuze-optie die je wilt wijzigen.
  2. Navigeer naar het veld dat je wilt bewerken.
  3. Druk op Edit (Bewerken) en vul de gegevens in.
  4. Druk op Home.
    De snelkeuze is ingesteld.

Een snelkeuze verwijderen

1. Houd de knop ingedrukt naast de snelkeuze-optie die je wilt verwijderen.
  2. Druk in het veld Name (Naam) op Default (Standaard) om dit te wissen.
  3. Druk in het veld Destination Number (Doelnummer) op Default (Standaard) om dit te wissen.
  4. Druk op Home.
    De snelkeuze is ingesteld.

De ringtone op je vaste telefoon wijzigen

Je kunt de ringtone wijzigen die je op je vaste telefoon hoort als je wordt gebeld.

1. Houd de knop naast je naam en nummer op de telefoon ingedrukt tot er een nieuw menu wordt geopend.
  2. Gebruik de pijltoetsen om naar Ringtone te gaan. Druk op Enter om de lijst met beschikbare tonen te openen.
  3. Gebruik de pijltoetsen om te navigeren en druk op Play (Afspelen) om een voorbeeld van een toon te beluisteren.
  4. Selecteer de gewenste toon en druk op Select (Selecteren).
  5. Druk op Home.